dinsdag 21 april 2015

Trio van pistachekoekjes

Deze maand doe ik mee met een foodblogevent, een soort wedstrijd voor foodbloggers. Het thema van deze maand is "groen", wat je zelf in kunt vullen. Nu dacht ik in eerste instantie meteen aan de Turkse spinaziecake die ik altijd nog wilde proberen, maar ik besloot toch voor iets anders groen te gaan, pistache! Ik kwam een pistachekoekje tegen op internet en besloot een trio van pistachekoekjes te maken: gevulde pistachekoekjes, pistache-maizenakoekjes en pistache-dadelballetjes. Alledrie heerlijke koekjes en met een vleugje groen (de een wat meer dan de ander).

Het zijn makkelijk te maken koekjes en ze smaken verrukkelijk! Ik heb zelf gewoon van die gezouten pistache gebruikt, gepeld en het zoutige erop gelaten, dat geeft net een beetje extra aan de smaak vond ik zelf. 


De recepten en filmpjes vind je hier (van links naar rechts):
Geen opmerkingen:

Een reactie posten