maandag 12 oktober 2015

Verzoek voor een recept? Ellouisa's requests!

 
Door de jaren heen heb ik veel verzoeken voor recepten gekregen en helaas heb ik die niet opgeschreven. Een aantal heb ik kunnen onthouden en aan sommige verzoeken heb ik al gehoor gegeven, maar een heleboel dus nog niet. Omdat ik graag wat wil doen met jllie vragen, heb ik daarom een nieuw rubriek bedacht: Ellouisa's requests.
 
Heb je een verzoek voor een specifiek recept en wil je daar bijvoorbeeld bereidingsfoto's of een video van, laat dat dan aan me weten. Je kunt dat doen door hier een reactie te plaatsen, een email te sturen of via facebook of instagram te laten weten wat je graag terug zou willen doen.
 
1x per maand plaats ik een van de requests, eventueel met video (als daar behoefte aan is). Dussss wil je heel graag wat terug zien? Laat het dan even weten!
 
Volg mij trouwens via facebook, instagram en youtube via de buttons rechtsboven!

4 opmerkingen:

  1. Misschien is het leuk om een artikel: "5 gerechten met rijst en kip" te doen 😄

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Misschien is het leuk om een artikel: "5 gerechten met rijst en kip" te doen 😄

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik weet niet of je het al eens geplaatst hebt, maar heb pas cous cous gegeten en was heerlijk, nu ben k alleen benieuwd hoe ze de uien kikkerertwten met kaneel heeft gemaakt die boven op de cous cous kwam, dat was zo heerlijk :)

    BeantwoordenVerwijderen