maandag 16 november 2015

Review: Mathijs maaltijdbox

Afgelopen week mocht ik de Mathijs maaltijdbox uitproberen. Het is een maaltijdbox die je via een abonnement wekelijks thuis kunt ontvangen. Ik kreeg de familybox met ingrediënten en recepten voor 3 gerechten.


Op maandagavond kreeg ik de doos en die zat boordevol lekkere ingrediënten:
Er zat een boekje bij met de recepten voor die week: spinaziestamppot met gehaktballetjes, omelet met groenten in pesto en een soep met kokosmelk, kip en noodles. Daarvoor zaten alle groenten, vlees, rijst, noodles, eieren, kokosmelk en ketchup in de box. Voor ons was het vlees geen optie, omdat wij halal eten, dus dat heb ik aan een buurvrouw gegeven. Verder zag het er allemaal heel vers en mooi uit en leuk is nog dat je kunt teruglezen waar de producten vandaan komen, dus welke boerderij of landbouwer.
De recepten zelf spraken mij niet zo heel erg aan, dus heb ik zelf gerechten in elkaar gezet met deze ingrediënten. Dat is dus wel heel goed mogelijk met deze hoeveelheid aan producten! Ik heb bijvoorbeeld een paksoistamppot met paprika en gegrillde zalm gemaakt en rijst met groenten en gehaktballetjes (recepten volgen nog):


Al met al een goedgevulde box met veel variatie, je gebruikt zo nog eens wat andere producten dan je zelf zou kopen in de supermarkt. Nog wel een tip: wil je een groter publiek bereiken (zoals vegetariërs en/of moslims, biedt dan ook een geheel vegetarische box aan (of een box met een mix van vega en vis) of zelfs een halalbox.

Meer informatie over de prijzen en de inhoud van de familybox vind je hier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten