vrijdag 18 december 2015

Kookboekreview: Guilty pleasures

 
Hier is weer eens een review van een kookboek, deze keer het boek Guilty pleasures van Sabine Koning. Sabine heeft een foodblog, Ohmyfoodness, een van de blogs die ik ook al een tijdje volg. Ze heeft nu een kookboek uitgebracht met 60 caloriebommen, zoet en hartig. Het boek heeft een leuke lay-out en foto's die mij ook wel aanspreken, niet te veel poespas of te veel attributen erbij.


 
Het boek is ingedeeld in een aantal categorieën met grappige namen: "fastfood friday"met allerlei heerlijke fastfoodrecepten. Wat denk je bijv van een zelfgemaakte big mac of kapsalon? De ga ik zeker nog een keer maken! Vooral de big mac met een eigen sausje, ben daar erg benieuwd naar.
 
 
Dan volgen nog de categorieën "perfect pie's", "dudefood" (voor mannen ;)),  "fingerlicking five" met vijf heerlijke variaties van 1 recept, "Sexy sweets", "Happy homemade", "180 degrees to heaven" en "Delish desserts" met bijvoorbeeld deze red velvet ijstaart:
 
 
En natuurlijk heb ik ook een recept uitgeprobeerd, de kinderbuenocheesecake kwam uit dit boek en was heerlijk, maar inderdaad een caloriebommetje haha!
 
Het boek "Guilty pleasures" van Sabine Koning is o.a. verkrijgbaar bij bol.com voor 21,99.
ISBN: 9046820084
Uitgeverij: Nieuw Amsterdam

1 opmerking: