vrijdag 1 januari 2016

Spaanse maand bij Ellouisa Cooking

Happy new year allemaal! Een nieuw jaar en zoals beloofd, wordt januari van 2016 een Spaanse maand op mijn blog. Ik heb me de afgelopen weken flink verdiept in de Spaanse keuken, want verder dan tapas, paella en churros kwam ik eerder niet! En dat was leuk om te doen, al werd het me ook wel lastig gemaakt, want in bijna alle recepten zit varkensvlees (ja zelfs in de baksels zit vaak reuzel) en wijn, twee dingen die ik niet eet/drink. Maar ik heb gelukkig een heleboel leuke en lekkere recepten kunnen vinden die ik met jullie zal delen. Daarnaast komen er 2 winacties voor jullie, dus hou mijn blog en social media in de gaten!

Mijn eerste Spaanse recept zou vandaag meteen online komen, maar de batterij van mijn camera is leeg, dus ik kan de foto niet overzetten. Morgen dus het eerste recept!

En hebben jullie nog verzoekjes, laat het dan vooral aan me weten, dan zal ik kijken of ik daar iets mee kan doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten