maandag 16 mei 2016

El Moro - Utrecht

Ik met mijn zoontje en eigenaresse Nouria (links).

Pas geleden ging ik met mijn man en zoontje naar de mooie winkel El Moro aan de Rijnlaan in Utrecht voor wat nieuw servies voor mijn foodfoto's. En wat een mooie winkel is het zeg! Ze hebben Marokkaans, Spaans en Tunesisch servies en aardewerk, dienbladen, prachtige oosterse lampen, mozaïek tafeltjes, houten kasten, mooie kussens en nog veel meer mooie decoratie voor in en om je huis. 

De eigenaars Nouria en Ed begonnen hun winkel 12 jaar geleden en het is een groot succes! Ze halen hun spullen zelf uit Marokko, war het met de hand gemaakt wordt. Je vindt in de winkel iets voor je eigen huis, maar ook voor cadeautjes is het ideaal om even binnen te lopen. Of bestel via de webshop, dat is helemaal makkelijk. En heb je nou speciale andere wensen of ideeën, dan kun je die ook met ze bespreken. 

We hebben even goed rondgekeken en gekletst met de eigenaars, mijn zoontje had het ook naar zijn zin met Nouria :). Het is wel heel moeilijk kiezen altijd, hoe meer keuze ik heb hoe meer keuzestress ik krijg haha. Uiteindelijk ben ik met deze mooie spullen naar huis gegaan:Wil je nou ook iets moois voor in je eigen huis, of zoek je een leuk cadeau? Loop dan vooral eens binnen bij El Moro. Je vindt ze aan de Rijnlaan 14 in Utrecht of bestel via hun webshopGeen opmerkingen:

Een reactie posten