donderdag 27 oktober 2016

Online kookspullen kopen en tegelijk een goed doel steunen


Ik koop steeds meer dingen online, en vooral kookspullen kun je heel handig online bestellen. Hoef je er niet mee te slepen door de stad of op de fiets. En van jullie krijg ik ook vaak de vraag waar je bepaalde producten of spullen kunt kopen. Een van mijn favo winkels is Cook & Co, daar hebben ze echt vanalles: leuk servies, kookboeken, bakvormen, pannen en tajines, spatels en zelfs kneedmachines. De winkel zelf vind ik al leuk om rond te neuzen, maar online is het makkelijk bestellen. Ik heb nu een website gevonden waar je heel makkelijk op de hoogte blijft van de aanbiedingen van bijvoorbeeld Cook&Co en daarna met korting kunt kopen. Ik zag dat er nu een mooie aanbieding is voor de prachtige  Le Creuset braadpannen. Lekker voor stoofgerechten deze winter. En als je via die site wat bestelt, steun je tegelijkertijd een goed doel, dat is toch mooi! 

En een tijd geleden zag ik deze van nordic ware staan, die heb ik op mijn verlanglijstje gezet:


Op 1korting.com staan trouwens ontzettend veel webshops op waar je met korting kunt kopen, zoals Otto waar ze helemaal een uitgebreid assortiment hebben. Ik heb er bijvoorbeeld nu een nieuwe Nespresso gekocht met heel veel korting, ideaal! En ik heb meteen een goed doel gesteund, altijd goed!

Bekijk nu de website 1korting.com om ook met korting kookspullen te kopen en tegelijk een goed doel te steunen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten