vrijdag 4 november 2016

De Koffietijd bakwedstrijd


Ik wist het al even, maar mocht er nog niets over zeggen en gisteren was het dan eindelijk zover! De kick off van de Koffietijd bakwedstrijd. 30 dames moesten een taart maken met een van de 3 producten van Koopmans (appeltaartmix, zelfrijzend bakmeel of boerencakemix) en alle taarten zouden dan geproefd worden. De 10 lekkerste mochten door naar de volgende ronde. We moesten ons al vroeg verzamelen en werden met een bus naar de villa gebracht waar het werd opgenomen. En in de tent hadden we allemaal onze eigen plek voor onze taart. Ik was nummer 30 dus de laatste! Dat kan zowel een nadeel als een voordeel zijn, maar koud was het in ieder geval in de tent haha! De taarten zagen er allemaal prachtig uit en het was heel gezellig om met z'n allen te doen. Ook leuk om te zien hoe dat allemaal achter de schermen werkt. 

Helaas zat ik niet bij de 10 die doorgaan, maar ik vond het al superleuk om mee te maken! Via deze lnk kun je het terugzien. Ik kom een beetje aan het eind in beeld (8/10 minuten), met de laatste taart. Loretta stelt mij nog een vraag erover en de jury vertelt wat over het proeven.


En in dit impressiefilmpje zie je me ook nog voorbij komen:


Dit was trouwens de taart die ik mee had genomen, een brownie-walnotentaart. Altijd een succes als ik hem maak en daarom had ik deze gemaakt. Maar de concurrentie was hoog, dus moeilijk om bij de laatste 10 te zitten hoor! Recept van de taart vind je hier.


1 opmerking:

  1. Wat jammer dat je niet doorbent! Snap ik helemaal niets van. Geef je op voor heel Holland bakt!

    BeantwoordenVerwijderen