donderdag 8 december 2016

5 cadeaus om mee te bakken

Zoek je nog een leuk (kerst)cadeau voor iemand die graag bakt? Dan heb ik hier 5 leuke tips voor jullie. Het zijn 5 producten die ik zelf ook vaak gebruik en waar ik erg tevreden over ben. Hopelijk kunnen jullie hier iemand (of jezelf natuurlijk!) blij mee maken!


Nordic Ware Bakvorm - Heritage Bundt
(Foto via bol.com)

Deze tulbandvorm is vrij prijzig, maar ik heb er geen moment spijt van gehad. De bakvorm zorgt voor een prachtige vorm van je cake en maakt van elke gewone cake een feestje. Als je de vorm in je handen hebt, voel je al dat het van zware kwaliteit is en dat merk je ook bij het bakken. Je cake komt er makkelijk uit.
Klik hier om hem te bestellen via bol.com.Afbeeldingsresultaat voor wilton 1m


(Foto via wilton.com)


Dit spuitmondje gebruik ik altijd voor mijn toefjes. Sinds ik deze heb, gebruik ik geen andere meer, omdat je hiermee de mooiste vormen maakt.
Klik hier om hem te bestellen via bol.com.

Patisse mini-muffin bakplaat 12 vaks 25 x 19cm
(Foto via bol.com)

Naast gewone cupcakes is het ook leuk om mini cupcakes te maken. Deze vorm kreeg ik voirg jaar van mijn broertje en ik gebruik hem regelmatig. Bijv. voor deze discocupcakes.
Klik hier om te bestellen via bol.com. 


Cosy&Trendy Garneercirkel rond - 7 cm - 6 stuks
(Foto via bol.com)

Deze bakringen heb ik gekocht voor mini cheesecakes en zijn echt ideaal. Je kunt ze gebruiken voor no bake cheesecakes, maar je kunt er ook (cheese)cakejes in bakken die je later afwerkt.
Klik hier om te bestellen via bol.com.


Het nieuwe grote bakboek Heel Holland bakt
Elk jaar kijk ik met veel plezier naar Heel Holland bakt. Dit boek staat weer boordevol heerlijke bakrecepten, hartstikke leuk dus!
Klik hier om te bestellen via bol.com.1 opmerking:

  1. Oh die Nordic bakvormen zijn zo mooi!! Heb er ook 1 op mijn wenslijstje staan.

    BeantwoordenVerwijderen