zondag 1 januari 2017

Nieuw jaar, nieuw logo!Het afgelopen jaar ben ik druk bezig geweest met verbetering van mijn blog. Als onderdeel daarvan heb ik nu een nieuw logo laten ontwerpen dat ik vanaf vandaag zal gebruiken! Ik ben heel benieuwd naar jullie reacties!

De volgende stap is overstappen naar een nieuwe blog op basis van Wordpress wat me meer mogelijkheden zal geven. Meer keuze in lay-out, meer handige snufjes waarmee jullie makkelijker mijn recepten kunnen terugvinden en natuurlijk ook een verbetering in mijn vindbaarheid op google. Dit wordt mijn volgende klus en als het klaar is, laat ik jullie dit natuurlijk meteen weten.

Ik ben nu in ieder geval benieuwd wat jullie van mijn logo vinden, laat een reactie achter!

Groetjes Ellouisa

ps. binnenkort volgt nog een artikeltje over mijn blog en foodvoornemens voor 2017!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten