zondag 26 februari 2017

Win een foodbox van Honig en steun de voedselbank!


Wisten jullie dat in Nederland 80.000 gezinnen afhankelijk zijn van de voedselbank? In samenwerking met Honig is daarom de actie #Samenaantafel gestart. Honig doneert 150.000 houdbare maaltijden aan de voedselbanken en heeft nog iets leuks bedacht. Je kunt namelijk een benefietbox bestellen voor 9,99. Met de spullen uit de box kun je een etentje geven voor vrienden of familie en daarmee geld inzamelen voor de voedselbank. Je kunt hier zo'n box bestellen: Samenaantafelvoordevoedselbank. Je vindt daar ook voorbeelden van menu's die je kunt serveren aan je gasten, een draaiboek (waar moet je allemaal aan denken bij zo'n etentje) en nog meer tips.

Het leuke is dat ik 10 van deze boxen mag weggeven aan mijn volgers en speciaal voor mijn volgers zijn dit vegaboxen, omdat een groot deel van jullie halal eet. Zo kan iedereen ervan meegenieten en tegelijkertijd de voedselbank helpen. 

Wat moet je doen?
Laat een reactie hieronder achter voor wie jij een etentje zou willen geven. Heb je facebook of instagram, reageer dan daar op mijn bericht over deze actie en tag minimaal 1 iemand die je voor dit etentje zou uitnodigen. Reageren kan tot dinsdag 28 februari 0:00 uur. Woensdag maak ik de 10 winnaars bekend.

Oh en heb je gewonnen, vergeet dat niet een leuke foto van het etentje te delen onder #samenaantafel en wie weet zit jij aan tafel bij het exclusieve Samen aan tafel diner op 20 maart!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten