woensdag 28 juni 2017

Review Bobble infuse waterfles


Alweer een tijdje geleden kreeg ik 2 van deze Bobble infuse waterflessen opgestuurd. 1 voor mijzelf en 1 om weg te geven aan jullie. Ik wilde hem eerst natuurlijk even testen en heb er vanalles in gedaan, water natuurlijk, maar ook water met een smaakje (bijv munt en limoen), limonade en ik heb het filtertje uitgeprobeerd. En ik ben erg tevreden over de fles! Hij ziet er mooi uit (ik heb de paarse), qua vormgeving en qua kleur. Hij is makkelijk te openen en sluiten (zelfs mijn zoontje kan het) en hij kan in de vaatwasser. Oh en wat ik ook een heel groot pluspunt vind, is dat het materiaal BPA vrij is. Tegenwoordig zit dat in zoveel spullen van plastic, dat het fijn is om water te kunnen drinken uit een fles waar het niet in zit.

Ik testte de fles dus met gewoon water uiteraard en dat blijft mooi vers in de fles. Een smaakje eraan toevoegen kan heel goed, want het filter kan eruit gehaald worden. Dus deed ik er limoen en munt in, of aardbeien en munt, citroen etc. De smaak of geur bleef er daarna niet in hangen, dus je kunt met een gerust hart weer gewoon neutraal water erin doen. Met de filter kun je het water eventueel filteren, zodat de organische bacteriën verwijderd worden.  Dat is vooral handig in het buitenland, maar ook als je dat hier in Nederland liever doet.

Nog wat facts over de Bobble infuse:

Inhoud - 590 ml
Lengte - 27 cm
Duur van filter - 300 x een gevulde fles

Prijs: 
In kleur Sugar Plum (paars) bij bol.com voor 16,00 (i.p.v. 19,99)
In kleur Citron (geelgroen) bij bol.com voor 18,00 (i.p.v. 19,99)
In kleur Surf (turqoise) bij bol.com voor 16,00 (i.p.v. 19,99)
In kleur Peacock (donkerblauw) bij bol.com voor 18,00 (i.p.v. 19,99)
Dit artikel is een samenwerking met Bobble, meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

4 opmerkingen:

 1. Ik zou graag deze fles willen winnen. Ik drink heel veel water omdat ik de strijd met de kilo's ben aan gegaan. Maar naast het gewone water wil ik welgraag iets toevoegen om het lekkerder te maken en dat kan hier perfect mee!! Ook het zuiveren van het water is fijn. Hier zit ons water vol met kalk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ellouisa, ik zou deze mooie drinkfles graag willen winnen. Ik geef hem dan aan mijn 10 jarige dochter om water in mee te nemen naar school. Kinderen kiezen zelf vaak voor ongezonde en gezoete drankjes en ik hoop met deze leuke en praktische fles het water drinken extra te stimuleren.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yes please. Het is niet zo dat ik nog geen waterflesje heb. Maar eentje extra is van harte welkom (hij staat regelmatig in de vaatwasser). Bovendien is deze veel leuker. En ik doe vaak gember bij het water. Kan ook zonder filter, maar met is toch wel wat handiger.
  sepia [at] home . nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga zoveel mogelijk erop uit, de natuur in. Om tegen mijn wat sombere gevoelens te vechten & me al bewegend een stuk happier te voelen. Het lijkt me echt zó fijn om tijdens het wandelen een verfrissend drankje bij de hand te hebben! Zo kun je er weer even flink tegenaan & bent geheel gezond bezig. Een zoete zelfgebakken versnapering bij thuiskomst is dan niet eens zo slecht meer, toch ?! ;D

  BeantwoordenVerwijderen