dinsdag 19 september 2017

Eten bij restaurant Nelis West Amsterdam


Een tijdje geleden werd ik uitgenodigd om bij Nelis west in Amsterdam te gaan eten. Laat dat om de hoek zijn bij mijn broertje en zijn vriendin, dus toen wij bij hen langs gingen, hebben we van het aanbod gebruik gemaakt. En dat was een succes!Het restaurant ziet er erg stijlvol en gezellig uit en we werden vriendelijk ontvangen. Je kunt overigens ook op het grote terras gaan zitten als het mooi weer is en er is genoeg plek voor grote gezelschappen.

Als voorafje kregen we een paprikasoepje, Marokkaans gekruid popcorn en grote Spaanse olijven (die waren zo lekker!) en daarbij nog wat warm brood met 2 smeersels. Mijn zoontje vond dit ook erg smakelijk.

Ondertussen probeerden we een keuze te maken uit het menu en ik ben daar zo slecht in he! Ik krijg altijd last van keuzestress als er veel te kiezen is hihi. Uiteindelijk besloot ik voor The Dutch weedburger te gaan (geen wietburger, maar een burger met zeewier ;)), mijn man voor de kabeljauw, mijn broertje koos de eend en zijn vriendin de baconburger. Voor mijn zoontje was er ook keuze genoeg. Het eten werd vrij snel geserveerd en smaakte erg goed! We hebben allemaal ons bordje leeg gegeten en er was nog wat ruimte voor een toetje.

En ja, wat kies je dan van de kaart? De creme brulee met stroopwafel? Een tropisch dessert met kokos en ananas? Of toch de cheesecake? Op instagram dachten een aantal volgers met mij mee en ik koos uiteindelijk voor de creme brulee. Wat was die lekker zeg, jammie! Ik ben er sowieso dol op, maar met de stroopwafelkruimels erbij werd dit nog lekkerder, echt een goede combinatie. De mannen aan tafel hadden het tropische dessert en waren ook zeer tevreden. Ik heb natuurlijk even geproefd en kon ze alleen maar gelijk geven!

Kortom, een aanrader om eens te gaan eten! Let wel, de menukaart wijzigt eens in de zoveel tijd, dus het kan zijn dat de door mij genoemde gerechten dan niet meer verkrijgbaar zijn. Maar ik weet zeker dat er dan weer genoeg andere lekkere dingen op de kaart staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten