vrijdag 8 september 2017

Review: taart van Greetz!


We kennen Greetz.nl natuurlijk van de kaartjes die je kunt sturen, erg handig en leuk om te doen. Maar sinds kort hebben ze ook taarten en gebak in hun assortiment. Zo kun je iemand een taart opsturen, hoe leuk is dat? Je kunt natuurlijk ook gewoon voor jezelf een taart bestellen, voor een feestje bijv. Ik mocht van Greetz een van de taarten uitproberen en kreeg de Carrotcake opgestuurd. Die arriveerde precies op een dag dat ik ziek was, dus dat kwam goed uit, ik kon zelf toch niets bakken.Uiterlijk
De taart ziet er mooi uit, al miste ik wel het slingertje en de stokjes. De taart bestond uit 3 lagen carrotcake, 2 lagen botercrèmevulling en is verder geheel bedekt met botercrème. Bovenop wat walnoten en een marsepeinen worteltje. Hij is vrij hoog, zodat je wel even ruimte moet maken in je koelkast om hem kwijt te kunnen.

Smaak
De taart smaakte echt heel erg lekker! De cake is smeuïg en de botercrème is goed op smaak, niet te zoet of te vettig, gewoon goed. Er zit een bepaalde smaak aan de cake die ik ergens van herkende, en nu weet ik het weer, de Friese oranjekoek die je in de winkel kunt krijgen. Dezelfde koekkruiden misschien? Hoe dan ook, een erg lekkere smaak en textuur!

Grootte
De taart die ik kreeg was voor 8 personen. Maarrrr hij is vrij hoog en ik zou hem eerder op 12 of 14 personen inschatten. Een dunne plak is al groot genoeg, omdat hij dus zo hoog is (en ik ben best wat gewend qua eten, een grote eter kan ik wel zeggen). Ik heb hem nu gedeeld met een aantal buren, maar we hebben hem alsnog niet helemaal op kunnen eten, het was echt veel!

Ook bestellen?
Wil je de carrotcake ook bestellen, kijk dan even hier. Een 8-persoonstaart heb je voor €36,95 en een 10-persoonstaart voor €45,20. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een hele andere taart: slagroom (met tekst of foto), red velvet, kindertaarten (in verschillende thema's) of een marsepeintaart. Of kies voor leuke chocoladecadeaus, ook erg lekker en origineel.

Dit artikel is een samenwerking met Greetz, meer informatie hierover lees je in mijn disclaimer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten