woensdag 18 oktober 2017

Foodblogawards!


Het is alweer 3 weken geleden, maar ik moest jullie nog vertellen over de foodblogawards van 27 september! Ik was net als vorig jaar finalist voor de foodblogawards en deze keer in de categorieƫn "Beste foodfoto" en "Beste youtuber". De uitreiking was net als vorig jaar in Naarden en deze keer gingen ook mijn man en zoontje mee, maar ook nog een goede vriendin.

De eerste categorie was die van de beste foodfoto en voor ik het wist, stond ik op het podium, ik had gewonnen! Zo blij met die award! Mijn zoontje klapte vol trots en stond daarna ook op elke foto breed lachend en met zijn duimen omhoog :)

Op facebook en instagram was alles meteen te volgen, maar hier op de blog had ik eigenlijk nog niets erover geschreven. Dus bij deze: heel erg bedankt voor het stemmen!!

Vandaag stond overigens een leuk interview met mij in onze plaatselijke krant, ook leuk!


3 opmerkingen: