vrijdag 6 oktober 2017

Fotoboek van fotofabriek.nl


Ik moet al jaren aan de slag met de foto's van mijn zoontje, echt erg hoeveel foto's je hebt en hoe weinig je er uiteindelijk mee doet. Toen hij een baby was heb ik eens een album gemaakt, maar daar is het bij gebleven. Toen kreeg ik van Fotofabriek.nl de mogelijkheid om een fotoalbum te maken. Omdat het een aantal pagina;s mocht zijn, koos ik ervoor om een fotoboek van onze vakantie naar Spanje en Marokko in april en mei van dit jaar te maken. En dit is het resultaat geworden! 

Gebruiksgemak
Je kunt het boek maken in het programma van fotofabriek. Dat moet je eerst even downloaden via hun website en daarna kun je meteen aan de slag. Ik koos voor een staand A4 formaat met 24 bladzijdes. Links in het programma kun je naar je mapje waar je foto's staan en die sleep je naar de bladzijdes waar je ze wilt hebben. Je kunt zelf een indeling maken, maar ook het programma ze er op een leuke manier in laten zetten. Dat is niet altijd een succes haha, dus ik raad je aan om het vooral zelf in te delen. Het programma is verder makkelijk te gebruiken en je kunt allerlei kaders, versieringen, filters en lettertypes toevoegen. Als het af is klik je rechts bovenin op bestellen. Daar vul je je gegevens in en wordt het album geupload.

Levering
De levering was binnen een paar werkdagen, lekker snel dus. En afhankelijk van de grootte en dikte van het boek kan het gewoon door de brievenbus en hoef je er dus ook niet thuis voor te blijven.


Kwaliteit
Het boek is van stevige kwaliteit (buigt dus niet) en ligt lekker in de hand bij het bekijken. In het midden kun je de pagina's ook goed glad strijken (geen dikke rand waardoor je de helft van je foto's niet ziet) en de foto's zijn mooi scherp. Ook de omslag is mooi scherp en netjes gedrukt.

Kortom ik ben blij met mijn fotoboek!

Wil je ook een leuk fotoboek maken of een ander fotoproduct? Kijk dan zeker eens op fotofabriek.nl!

Dit artikel is een samenwerking met fotofabriek.nl, meer informatie hierover lees je in mijn disclaimer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten