zondag 1 april 2018

Foto op hout van fotoOphout.nl


Voor mijn nieuwe huis mocht ik van fotoOphout.nl een foto op hout laten afdrukken. Dat leek me erg leuk, zeker omdat ik dol ben op dingen van hout. We hebben een houten vloer laten leggen en ook een houten eetkamertafel met bankje. Dus een mooie foto op hout leek me daar goed bij passen. En na lang twijfelen koos ik voor deze foto van mijn zoontje, gemaakt door de moeder van zijn beste vriendje. Wij zijn er heel blij mee! Ik vertel jullie hieronder nog even wat ik vond van het gebruiksgemak, de keuzes, de levering en de kwaliteit van de foto op hout.

Gebruiksgemak
Om je foto op hout te bestellen hoef je niets te downloaden, alles gaat via je de website zelf. Bovenaan op de oranje knop klikken en je kunt meteen aan de slag. Ben je klaar, dan plaats je het in je winkelmandje en rond je je bestelling verder af. Ik vond dit erg snel en gemakkelijk gaan.

Keuzes
Kies eerst je formaat (ik heb 40x60) en of je de planken horizontaal of verticaal wilt hebben. Ik heb ze verticaal gedaan. Stel ook in of je de foto liggend of staand wilt hebben. Voor mij werd het liggend. Dan kies je je foto. Ben je er eenmaal uit welke foto je wilt (dat vond ik namelijk uiteindelijk het lastigste van alles haha!), dan kun je die nog aanpassen. Je kunt bijv. een bepaald gedeelte van de foto nemen, een filter toepassen of er een tekst bij zetten. Ik heb de mijne gewoon gelaten zoals hij was. Verderop kun je kiezen of je een ophangsysteem erbij wilt (heb ik wel gedaan), of je nog andere special effects wilt en of je white wash wilt om witte stukken ook echt wit te hebben (en geen houtkleur). Daarna kun je het bestellen!

Je hebt trouwens ook een aantal standaardproducten die al op hout zijn gedrukt. Een wereldkaart bijvoorbeeld, ook leuk!

Levering
De levering duurde een aantal dagen, dat is logisch, want het is een op maat gemaakt product. Het was netjes ingepakt en onbeschadigd, kortom geen op- of aanmerkingen hierover.

Kwaliteit
Ik ben erg blij met het eindresultaat, het hout is van mooie kwaliteit en de foto staat er scherp op. De kleuren zijn goed en het geheel is onbeschadigd. Hij krijgt een mooie plek in onze woonkamer! 


Wil je ook een foto op hout? Bestel die dan via www.fotoOphout.nl. 
Heb je nou liever een foto op glas of op forex bijvoorbeeld? Dat kan ook, via www.fotoOpglas.nl of www.fotoOpforex.nl

Dit artikel is een samenwerking met www.fotoOphout.nl. Lees meer informatie hierover in mijn disclaimer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten