tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post3830476718853361943..comments2024-03-28T16:05:16.109+01:00Comments on Ellouisa Cooking: Red velvet taart met witte chocoladeroom en aardbeienellouisahttp://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-37051910277340197342016-07-01T16:34:27.508+02:002016-07-01T16:34:27.508+02:00Hi, beslag is niet dik zoals jij boven beschrijft....Hi, beslag is niet dik zoals jij boven beschrijft. Ik heb er nog bewust minder melk in gedaan en zelfs dan is het beslag niet dik.Ztjenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-86230760159322069512016-05-08T12:54:10.629+02:002016-05-08T12:54:10.629+02:00Bij mij klopte het... is het nog gelukt?Bij mij klopte het... is het nog gelukt?ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-39532383214549420292016-05-07T15:44:15.782+02:002016-05-07T15:44:15.782+02:00Is de hoeveelheid melk niet aan de ruime kant want...Is de hoeveelheid melk niet aan de ruime kant want zo krijg ik een heel lopend beslag....<br />Gwendolienhttps://www.blogger.com/profile/14227831084361930948noreply@blogger.com