tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post395472888047609551..comments2024-03-28T16:05:16.109+01:00Comments on Ellouisa Cooking: Zalmtajineellouisahttp://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-50732724749194143802023-09-27T14:45:03.298+02:002023-09-27T14:45:03.298+02:00Kan het ook gewoon in de panKan het ook gewoon in de panAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-44736653425532159782021-05-14T13:53:53.737+02:002021-05-14T13:53:53.737+02:00Was een zalig recept om te maken we hebben er van ...Was een zalig recept om te maken we hebben er van genoten.<br /><br />Groeten JackAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04310329946043814720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-26485510413887951092020-12-20T13:56:50.700+01:002020-12-20T13:56:50.700+01:00Hoi Ellouisa,
Dit recept lijkt mij heerlijk en zo...Hoi Ellouisa,<br /><br />Dit recept lijkt mij heerlijk en zou ik graag uit willen proberen. Voor de eerste keer in de tajine! Is het ook mogelijk om de tajine op het vuur te laten pruttelen in plaats van in de oven? Kun je voor mij een schatting maken hoelang ik het dan op het vuur moet laten staan? Op het vuur denk ik niet dat ik dan een mooie knapperige korst op de zalm krijg, maar misschien wel als het nog een paar minuten de oven in gaat...? Kun je me helpen? :)<br /><br />LiefsLonoreply@blogger.com