Contact en samenwerken

Op mijn blog vind je uiteenlopende recepten: veel zoete baksels, maar ook hartige hapjes en gerechten zonder pakjes en zakjes. Ook de Marokkaanse keuken is goed vertegenwoordigd. En tegenwoordig deel ik ook allerlei leuke traktatie ideetjes! Ik maak steeds vaker reels van mijn recepten die je kunt terugvinden op mijn instagramaccount. 

Ellouisa Cooking heeft ca. 65.000 unieke bezoekers per maand met ca. 170.000 pageviews. Het grootste gedeelte van mijn bezoekers is vrouw en tussen de 20 en 55 jaar en afkomstig uit Nederland of BelgiĆ«. Daarnaast heb ik volgers op mijn social mediakanalen: Facebook (ca. 26.000 volgers), Instagram (ca. 53.600 volgers), Pinterest (ca. 4.600 volgers) of via mijn youtubekanaal (ca 20.200 abonnee's).

CONTACT
Heb je na je bezoek aan Ellouisa Cooking een aanvulling, suggestie of tip? Laat het me weten, stuur een mailtje naar ellouisa.cooking@gmail.com of gebruik het contactformulier onderaan de pagina. Heb je een lekker recept dat een plaatsje op mijn blog verdient? Of ben je juist opzoek naar een recept van een bepaald gerecht? Laat het me weten, wie weet zie je het recept terug op mijn blog.
Vragen of opmerkingen met betrekking tot geplaatste recepten kun je het beste plaatsten bij de reacties onder de blogpost. Zo kunnen ik en andere bezoekers reageren.

SAMENWERKEN
Ben je geĆÆnteresseerd in een samenwerking met mij, bijvoorbeeld voor de review van een nieuw product, een winactie of het plaatsen van een advertorial of banner? Neem dan contact met mij op via ellouisa.cooking@gmail.com. 

De meeste samenwerkingen doe ik via mijn instagramkanaal, inmiddels vooral via reels in combinatie met een aantal storyslides (of alleen in stories, dit hangt af van het product). Dit kan eventueel gecombineerd worden met een winactie. Een aantal recente voorbeelden:

SAMENWERKINGEN OP INSTAGRAM



SAMENWERKINGEN OP MIJN BLOG
Een aantal voorbeelden van samenwerkingen via mijn blog vind je hier en:

Neem vooral contact op via ellouisa.cooking@gmail.com om de mogelijkheden en tarieven te bespreken.

PERS
Voor mijn blog blijf ik graag op de hoogte van nieuwe producten en events/lanceringen. Vrijblijvende informatie of nieuwe producten ontvang ik graag: ellouisa.cooking@gmail.com.

DISCLAIMER
Meer informatie over reclame en sponsoring vind je in mijn disclaimer.

Reacties

  1. Betse Ellouisa,
    Al jaren volg ik jou om je overheerlijke recepten, mijn dank hiervoor! Nu heb ik een vraag, een tijdje geleden heb ik in een restaurant shoarma gegeten en daarbij werd een super (Pita) broodje geserveerd maar niet de gebruikelijke. Deze was dikker, super en super zacht met bovenop griesmeel. Al dagen heb ik het internet afgezocht echter zonder resultaat. Heb jij enig idee over welk broodje ik het heb?

    Hartelijke groet,
    Sophia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet mijn man op de foto die reageert, geen idee hoe die foto
      tevoorschijn komt!

      Verwijderen
    2. http://www.ellouisacooking.nl/2015/06/mini-batbot.html

      Verwijderen
    3. Hoi Sophie sorry ik zie dit bericht nu pas!! Ik denk dat je mijn batbot eens kunt proberen mast dan wat groter maken?

      Verwijderen
    4. Hoi Sophie sorry ik zie dit bericht nu pas!! Ik denk dat je mijn batbot eens kunt proberen mast dan wat groter maken?

      Verwijderen
    5. https://www.beste.nl/10102695/deen-shoarmabroojes-euro0-60/

      Verwijderen
  2. Kan ik dezelfde vorm maken als de gehakt broodjes als je de de hoeveelheden aanhoudt maar het maakt volgens het rectept vd tonijbroodjes bedoel de gist en de bloem enzo dus voor het rijzen... dringend gevraaagd

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Elluisa,
    ik wil de appel kokoscake gaan maken, maar ik kom niet goed uit de baktijd die er staat. Waarschijnlijk heel logisch maar 3 Ć  4 min leek me wel wat kort.
    Bak 3-400 minuten op 175 graden (afhankelijk van de vorm)

    Graag hoor ik wat het is.
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Astrid, hihi dat kan ik me voorstellen! Is een typfoutje hihi. Het moet 30-40 min zijn.

      Verwijderen
    2. Hoi Astrid, hihi dat kan ik me voorstellen! Is een typfoutje hihi. Het moet 30-40 min zijn.

      Verwijderen
  4. Beste ellouisa allereerst wil ik zeggen dat jr hele lekkere recepten MachaAllah bedankt daarvoor. Ik heb een vraagje is het mogelijk om een recept te plaatsen van champignon soep. Ik heb ooit een lekkere recept gevonden die precies smaakt zoals het hoort maar heb die nooit terug kunnen vinden. Ik gebruik jaren jou recepten en ook de trakties voor de kinderen helemaal geweldig. Alvast bedankt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi, in het voorwoord van je boek staat dat er cadeaupapier bij het boek zit. Ik kan deze niet vinden?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de bedoeling was om er een cadeauverpakking bij te maken, maar dat is niet doorgegaan. Helaas is het wel in het voorwoord blijven staan.

      Verwijderen
  6. Hallo Ellouisa,
    Mijn kleinzoontje en ik bakken graag. Hij heeft een lactose intolerantie. Ik ben op zoek naar een bakboekje met recepten die lactose vrij zijn. Is deze ook beschikbaar? Ik vind wel glutenvrije bakboekjes. Heb je een aanbeveling voor me?

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Whaaaaa halverwege het koken is jouw recept opeens van de site?? Couscous met gegrilde courgette kikkererwten en kipgehaktballetjes!! Kan het terug? Het was zo lekker vorige keer!!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dag Ellouisa
    Op zoek naar een leuk recept voor schildpadkoekjes kwam ik dat van jou tegen. Ik schrijf en illustreer een boek voor kinderen en hun begeleiders. het heet Schildpadtijd - samen oefenen in aandacht. Bij elk van de twaalf verhalen horen oefeningen of mindful opdrachten. Ik zou dus graag dit recept opnemen in het boek. Is het een origineel recept/idee van jou? indien ja, mag i kdit dan overnemen voor in het boek met vermelding van jou naam?
    Groet van Gritta

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi gritta, jahoor, leuk! Wil je mijn website erbij vermelden?

      Verwijderen
  9. Agnes Nettenbreijer21 september 2022 om 12:29

    Hallo kan je de Maakouda ook koud eten

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire recepten