Contact en samenwerken

Mijn blog heeft uiteenlopende recepten, veel zoete baksels,maar ook hartige hapjes en gerechten zonder pakjes en zakjes. Ook de Marokkaanse keuken is goed vertegenwoordigd. Ik maak ook vaak video's van de recepten, zodat goed te zien is hoe je het maakt. 

Ellouisa Cooking heeft ca. 40.000 unieke bezoekers per maand met ca. 170.000 pageviews. Het grootste gedeelte van mijn bezoekers is vrouw en tussen de 20 en 45 jaar en afkomstig uit Nederland of België. 

CONTACT
Heb je na je bezoek aan Ellouisa Cooking een aanvulling, suggestie of tip? Laat het me weten, stuur een mailtje naar ellouisa.cooking@gmail.com of gebruik het contactformulier onderaan de pagina. Heb je een lekker recept dat een plaatsje op mijn blog verdient? Of ben je juist opzoek naar een recept van een bepaald gerecht? Laat het me per mail weten, wie weet zie je het recept terug op mijn blog.
Vragen of opmerkingen met betrekking tot geplaatste recepten kun je het beste plaatsten bij de reacties onder de blogpost. Zo kunnen ik en andere bezoekers reageren.

VOLGEN
Een aantal van mijn social media-kanalen is nog in opbouw, maar als je graag op de hoogte wilt blijven van nieuwe recepten van Ellouisa Cooking, volg me dan via Facebook (ca. 24.000 volgers), Instagram (ca. 15.800 volgers), Pinterest (ca. 1050 volgers) of via mijn youtubekanaal (ca 6600 abonnee's).

SAMENWERKEN
Ben je geïnteresseerd in een samenwerking met Ellouisa Cooking, bijvoorbeeld voor de review van een nieuw product, een winactie of het plaatsen van een advertorial of banner? Neem dan contact met mij op via ellouisa.cooking@gmail.com. 

PERS
Voor mijn website blijf ik graag op de hoogte van nieuwe producten en events/lanceringen. Vrijblijvende informatie of nieuwe producten ontvang ik graag: ellouisa.cooking@gmail.com.

11 opmerkingen:

  1. Betse Ellouisa,
    Al jaren volg ik jou om je overheerlijke recepten, mijn dank hiervoor! Nu heb ik een vraag, een tijdje geleden heb ik in een restaurant shoarma gegeten en daarbij werd een super (Pita) broodje geserveerd maar niet de gebruikelijke. Deze was dikker, super en super zacht met bovenop griesmeel. Al dagen heb ik het internet afgezocht echter zonder resultaat. Heb jij enig idee over welk broodje ik het heb?

    Hartelijke groet,
    Sophia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is niet mijn man op de foto die reageert, geen idee hoe die foto
      tevoorschijn komt!

      Verwijderen
    2. http://www.ellouisacooking.nl/2015/06/mini-batbot.html

      Verwijderen
    3. Hoi Sophie sorry ik zie dit bericht nu pas!! Ik denk dat je mijn batbot eens kunt proberen mast dan wat groter maken?

      Verwijderen
    4. Hoi Sophie sorry ik zie dit bericht nu pas!! Ik denk dat je mijn batbot eens kunt proberen mast dan wat groter maken?

      Verwijderen
  2. Kan ik dezelfde vorm maken als de gehakt broodjes als je de de hoeveelheden aanhoudt maar het maakt volgens het rectept vd tonijbroodjes bedoel de gist en de bloem enzo dus voor het rijzen... dringend gevraaagd

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Elluisa,
    ik wil de appel kokoscake gaan maken, maar ik kom niet goed uit de baktijd die er staat. Waarschijnlijk heel logisch maar 3 à 4 min leek me wel wat kort.
    Bak 3-400 minuten op 175 graden (afhankelijk van de vorm)

    Graag hoor ik wat het is.
    Groetjes Astrid

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hoi Astrid, hihi dat kan ik me voorstellen! Is een typfoutje hihi. Het moet 30-40 min zijn.

      Verwijderen
    2. Hoi Astrid, hihi dat kan ik me voorstellen! Is een typfoutje hihi. Het moet 30-40 min zijn.

      Verwijderen