dinsdag 1 december 2015

Bananenpannenkoekjes

Deze pannenkoekjes maak je met maar 3 ingredi├źnten, ja echt! Een tijdje geleden waren ze een trend op facebook en instagram, maar ik ben altijd zo laat darmee haha. Heb altijd een beetje een aversie tegen trends, weet niet waarom dat is. Ging iedereen aan de rafaellotaarten of red velvets, ik deed dan niet mee. Deze pannenkoekjes had ik trouwens ook getipt gekregen van mijn broertje, dus ik wilde ze toch maar eens uitproberen. Zo heeft mijn zoontje vandaag lekker ontbeten met deze pannenkoekjes.


Ze zijn wel wat moeilijker om te draaien, dus maak ze bij voorkeur lekker klein (ik heb bakringen in de pan gezet).

Ingredienten voor 6-8 kleine pannenkoekjes:
1 grote rijpe banaan
2 eieren
1 tl bakppoeder
Poedersuiker en kaneel voor het serveren

Bereiding:
Pureer de banaan met de staafmixer en mix de eieren en bakpoeder erdoor. Verhit een klontje boter in een grote koekenpan en bak er kleine pannenkoekjes in. Serveer met kaneel en poedersuiker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten