tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post2903328199900749538..comments2024-03-28T16:05:16.109+01:00Comments on Ellouisa Cooking: Sellouellouisahttp://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-2819044347098671062023-03-18T23:46:37.662+01:002023-03-18T23:46:37.662+01:00Moet de boter eerst smelten ? Moet de boter eerst smelten ? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-11694328874389031932018-06-08T16:43:36.651+02:002018-06-08T16:43:36.651+02:00Hoi hoi,
Ik had de sellou gemaakt en bij was echt...Hoi hoi,<br /><br />Ik had de sellou gemaakt en bij was echt lekker krokant. Nou zei iemand je moet er mazhar doorheen doen dus dat had ik gedaan. Belaas heeft het alles verpest want het is niet meer knapperig maar zacht. Heb jij een tip om alles weer krokant te krijgen? Ik dacht aan roosteren in de oven of in een koekenpan maar durf t niet aan.. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-71600898245553774382018-02-15T07:06:09.859+01:002018-02-15T07:06:09.859+01:00Jahoor dat kan prima ook als er boter in zit.Jahoor dat kan prima ook als er boter in zit.ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-60890792121861536242018-02-15T07:06:03.959+01:002018-02-15T07:06:03.959+01:00Jahoor dat kan prima ook als er boter in zit.Jahoor dat kan prima ook als er boter in zit.ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-31143564625937856972018-02-01T18:37:09.090+01:002018-02-01T18:37:09.090+01:00Kun je deze ook heel lang bewaren? Aangezien er bo...Kun je deze ook heel lang bewaren? Aangezien er boter door zit? Ken een andere variant zonder boter en daarvan weet ik dat je het lang kunt bewaren Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-63601733034430448332016-12-02T09:37:43.497+01:002016-12-02T09:37:43.497+01:00Misschien wat extra bloem en noten vakken en malen...Misschien wat extra bloem en noten vakken en malen en dan erdoor mengen?ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-14084021783460882942016-12-02T00:09:22.222+01:002016-12-02T00:09:22.222+01:00Salam, mijn sellou is echt TE zoet uitgekomen. Kan...Salam, mijn sellou is echt TE zoet uitgekomen. Kan ik dit nog corrigeren? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02845547154187950150noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-27939698858331710582016-10-10T16:39:15.449+02:002016-10-10T16:39:15.449+02:00Oh das balen zeg! Gelukkig goedgekomen!Oh das balen zeg! Gelukkig goedgekomen!ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-64156462740014629012016-10-09T21:10:30.170+02:002016-10-09T21:10:30.170+02:00heb de meel geprobeerd te roosteren in de oven maa...heb de meel geprobeerd te roosteren in de oven maar alles is verbrand. <br />dus heb het geroosterd op vuur in een Marokkaanse koekenpan (waar je ook remsemen in maakt zo'n gietijzeren pan) en daar is het wel goed gelukt gelukkig.<br /><br />voor de rest de recept gevolgd was heerlijk. bedanktAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-67527498764640121002016-01-12T14:13:26.053+01:002016-01-12T14:13:26.053+01:00Dit was mijn favoriete zoete gerecht uit mijn jeug...Dit was mijn favoriete zoete gerecht uit mijn jeugd. Bedankt voor het recept.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09929562498997681471noreply@blogger.com