tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post4428792283775247508..comments2024-03-28T16:05:16.109+01:00Comments on Ellouisa Cooking: Gehaktballetjes met homemade jusellouisahttp://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-11841339219942128582019-11-04T07:41:54.132+01:002019-11-04T07:41:54.132+01:00Hoi Ellouisa,
Goed dat je zo min mogelijk met za...Hoi Ellouisa, <br /><br />Goed dat je zo min mogelijk met zakjes kookt. Maar weet je dat de meeste gehakt kruiden en bouillonblokje ook vol zitten met rotzooi? Zelfde smaakversterkers als in pakjes en zakjes meestal, alleen noemen ze het dan vaak "gistextract". Om over ketjap nog maar te zwijgen, want dat is alleen maar troep. Sojabonen die behandeld zijn met een agressief zuur en waaraan heel veel zout wordt toegevoegdAnonymousnoreply@blogger.com