tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post5999288441228733443..comments2024-03-28T16:05:16.109+01:00Comments on Ellouisa Cooking: Briwat (Marokkaanse filo-amandeldriehoekjes)ellouisahttp://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comBlogger38125tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-74971271960548247482022-04-22T19:25:41.895+02:002022-04-22T19:25:41.895+02:00Kan je dit ook met loempia vellen maken?Kan je dit ook met loempia vellen maken?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-70072351065131328392021-05-10T07:04:24.670+02:002021-05-10T07:04:24.670+02:00Denk dat t asn de kwaliteit van je honing ligtDenk dat t asn de kwaliteit van je honing ligtellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-37445755648976467582021-05-09T23:20:24.149+02:002021-05-09T23:20:24.149+02:00Hoi, de briwats zijn goed gelukt, alleen zijn de b...Hoi, de briwats zijn goed gelukt, alleen zijn de briwats hard geworden nadat ze zijn afgekoeld, weet jij hoe dit kan? Ik heb wel honing op heel laag vuur gelaten.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-53143730538678504292021-04-13T03:34:51.921+02:002021-04-13T03:34:51.921+02:00Salam o alaykoum
Heb u briwats vandaag gemaakt en ...Salam o alaykoum<br />Heb u briwats vandaag gemaakt en ik moet zeggen "verrukkelijk".ze zijn heel goed gelukt alleen heb ik minder suiker gebruikt.chokran om het met ons te delen.ramadan mobarak.Jamilanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-90514135846634834992020-05-18T14:28:29.234+02:002020-05-18T14:28:29.234+02:00Als ik ze invries moet ik ze daarna eerst laten on...Als ik ze invries moet ik ze daarna eerst laten ontdooien voor het bakken?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-28105538947422334412020-05-18T14:13:31.276+02:002020-05-18T14:13:31.276+02:00Hoe groot zijn de strookjes en kan ik dit recept v...Hoe groot zijn de strookjes en kan ik dit recept verdubbelen?<br />Dank voor alle hulp!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-12834467910362925642019-06-02T15:01:44.632+02:002019-06-02T15:01:44.632+02:00Ik vind t wel horen bij dit recept (echt een klein...Ik vind t wel horen bij dit recept (echt een klein beetje maar) maar als je t echt niet lust kun je het weglaten en gewoon water nemrn.ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-69690290730415343352019-05-31T15:08:00.582+02:002019-05-31T15:08:00.582+02:00Salaam ellouisa,
Allereerst hartelijk dank voor al...Salaam ellouisa,<br />Allereerst hartelijk dank voor al je fantastische recepten. <br />Vraagje. Moet er mazhar bij? Ik vind dat namelijk niet zo lekker..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13989684799771992664noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-5078663004333139662019-05-28T11:23:33.121+02:002019-05-28T11:23:33.121+02:00250 gr en van eigen merk ban plus gebruik ik250 gr en van eigen merk ban plus gebruik ikellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-13999583567826621682019-05-26T15:30:13.939+02:002019-05-26T15:30:13.939+02:00Die pot honing, welke gebruik je? Hoeveel zit daar...Die pot honing, welke gebruik je? Hoeveel zit daar in?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-5070810397878872662018-05-31T13:07:05.585+02:002018-05-31T13:07:05.585+02:00hi Ellouisa doe je 1 laag filo of meerderehi Ellouisa doe je 1 laag filo of meerdereAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/04778118189819165008noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-1217638333118764162017-08-21T15:40:55.249+02:002017-08-21T15:40:55.249+02:00Alleen zonder honing. Ik zou ze dan ongebakken inv...Alleen zonder honing. Ik zou ze dan ongebakken invriezen en bevroren afbakken en dan in honing dompelenellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-83771413635021231762017-08-13T22:16:26.778+02:002017-08-13T22:16:26.778+02:00Kan je de amandelbriwat ook in de vriezer bewaren?...Kan je de amandelbriwat ook in de vriezer bewaren?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-70309271304957692662017-06-25T09:13:49.423+02:002017-06-25T09:13:49.423+02:00Ik kan geen foto bijvoegen, maar het is zo'n l...Ik kan geen foto bijvoegen, maar het is zo'n langwerpige groene verpakking van de Turkse/Marokkaanse winkel. Uit de koelingellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-34806353570045546412017-06-25T09:13:25.742+02:002017-06-25T09:13:25.742+02:00ja kloptja kloptellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-6223786338064113842017-06-23T12:59:25.832+02:002017-06-23T12:59:25.832+02:00Welke filodeeg gebruikt u? Het liefst met fotoWelke filodeeg gebruikt u? Het liefst met fotoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-34124735815973385352017-06-23T10:01:13.504+02:002017-06-23T10:01:13.504+02:00Je hebt het over gesmolten boter bedoel je dat je...Je hebt het over gesmolten boter bedoel je dat je het in een pannetje moet laten warmen/smelten?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-27304625814302552732017-06-22T15:48:10.323+02:002017-06-22T15:48:10.323+02:00Ja dat is precies het deeg wat ik gebruik ;)Ja dat is precies het deeg wat ik gebruik ;)ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-55672839695441758692017-06-20T16:02:58.571+02:002017-06-20T16:02:58.571+02:00Dat zijn rechthoekige deegvellen opgerold in een g...Dat zijn rechthoekige deegvellen opgerold in een groene verpakkingAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/15036320217886308815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-24652608059111418842017-06-20T08:38:47.562+02:002017-06-20T08:38:47.562+02:00Ik weet niet welk deeg dat is... is het rond of re...Ik weet niet welk deeg dat is... is het rond of rechthoekig?ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-14605568337460404832017-06-20T08:38:35.108+02:002017-06-20T08:38:35.108+02:00Ik weet niet welk deeg dat is... is het rond of re...Ik weet niet welk deeg dat is... is het rond of rechthoekig?ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-58704315443476664452017-06-19T16:21:56.572+02:002017-06-19T16:21:56.572+02:00Hallo, bij de turkse toko verkopen ze baklava (fil...Hallo, bij de turkse toko verkopen ze baklava (filo)deeg. Kan ik die hiervoor gebruiken?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/15036320217886308815noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-16978152808014471592017-06-15T13:16:33.172+02:002017-06-15T13:16:33.172+02:00Hoi meid. Ik denk dat de amandelen nog niet fijn g...Hoi meid. Ik denk dat de amandelen nog niet fijn genoeg gemalen waren. Je moet t echt zolang malen tot t bijna poeder lijkt en al vanzelf een beetje begint te plakken. Het vouwen is idd even oefenen. Bij mij zet t deeg okk n klein beetje uit. Goed strak vouwen is de truc om nuet te veel uit te zetten. Ik gebruik ook dat deeg.ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-80984199760085964572017-06-13T20:39:18.769+02:002017-06-13T20:39:18.769+02:00Hello Ellouisa,
Ik heb je recept geprobeerd. Op de...Hello Ellouisa,<br />Ik heb je recept geprobeerd. Op de eerste llaats lukte get biet om de amandel zo te kneden dat ik er bolletjes can kon maken. Na enorm veel lepels boter lukte het maar bleef het uit mekaar vallen en kwetsbaar. Het vouwen van de driehoekjes lukte niet goed heb de techniek niet door maar dat is niet erg, oefening baart kunts zeggen ze 😂. Alleen bij het fruturen zetten de mijne uit. Ik heb de dunne filodeeg gebruikt die we ook gebruien voor pastilla. Weet jij hoe dit kan? Sabrinaminahttps://www.blogger.com/profile/15568047408707358880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-42366715988550235402017-06-11T09:06:55.212+02:002017-06-11T09:06:55.212+02:0025 ongeveer25 ongeveerellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.com