tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post7972712143650159922..comments2024-03-28T16:05:16.109+01:00Comments on Ellouisa Cooking: Walnoten-slagroomtaartellouisahttp://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-58843717488136581112020-12-07T18:17:42.291+01:002020-12-07T18:17:42.291+01:00Hallo Ellouisa. Ik heb een bakvorm van 26cm. Moet ...Hallo Ellouisa. Ik heb een bakvorm van 26cm. Moet ik dan de garnering ook alles x 1,5 doenAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-21932259287951747922016-04-10T08:21:37.504+02:002016-04-10T08:21:37.504+02:00Ben blij dat te horen! Ja ik gebruik nu ook eigenl...Ben blij dat te horen! Ja ik gebruik nu ook eigenlijk altijd standaard slagroom met mascarpone. Is romiger en steviger. ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-20323345497430095782016-04-10T06:18:15.731+02:002016-04-10T06:18:15.731+02:00Hallo Ellouisa, ja hij is gelukkig niet ingezakt.I...Hallo Ellouisa, ja hij is gelukkig niet ingezakt.Ik moest wel heel dun de boven kant er af snijden omdat die toch wel licht verbrandt proefde. Omdat ik de oven had open gedaan was ik bang dat hij daardoor niet helemaal gaar was van binnen dus had hem 5 min langer gebakken, daardoor is die wat droog geworden. Hij zag er bijna net zo mooi uit als jouw taart op de foto :) Ik vond hem heel lekker, alleen wou ik dat ik aan slagroom met 40 % vet kon komen dat is toch het allerlekkerst. Misschien ga ik de tip van Gordon Ramsey gebruiken en meng de slagroom aan met mascarpone. Nog bedankt voor het delen van dit recept en natuurlijk je andere recepten! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-50408475929471584602016-04-09T18:34:41.379+02:002016-04-09T18:34:41.379+02:00Hoi meid, is het nog gelukt?? Hij kan ook onderin ...Hoi meid, is het nog gelukt?? Hij kan ook onderin gebakken worden. Alleen heb je nu de oven opengedaan dus is jij misschien ingezakt?ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-35965053496333989122016-04-09T14:45:49.902+02:002016-04-09T14:45:49.902+02:00Hallo Ellouisa, moet de taart midden in de oven ge...Hallo Ellouisa, moet de taart midden in de oven gebakken worden? Bij mij begon hij te verbranden dus heb hem maar wat lager gezet, hij staat er nu nog in, ik hoop dat ik hem niet verpest heb. :( en is het 2 zakjes slagroom versteviger? 3 lijkt mij zo veel. Alvast bedankt voor je antwoord. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-6480111898878929212015-12-24T15:18:34.499+01:002015-12-24T15:18:34.499+01:00Dam zou ik de ingrediƫnten x 1.5 doen. Kom je daar...Dam zou ik de ingrediƫnten x 1.5 doen. Kom je daar uit? 6 eieren dus etc.ellouisahttps://www.blogger.com/profile/05661349613152260586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-327728179714335015.post-10741202974788362642015-12-24T09:26:34.532+01:002015-12-24T09:26:34.532+01:00hmmm ziet er heerlijk uit hoor ik wil ze vandaag m...hmmm ziet er heerlijk uit hoor ik wil ze vandaag maken en ik heb vorm van 26cm hoeveel eieren en meel en bakpoeder moet ik doen als ik het vragen magAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11773157777292197125noreply@blogger.com