maandag 22 december 2014

Pasta met kipfilet en boursin

Dit pastagerecht heb ik van een lid van een forum en ik maak het regelmatig. Het is makkelijk, snel en overheerlijk! Gebruik hiervoor de boursin roomkaas, geen boursin cuisine. Op de foto is het gemaakt met vlinderpasta (farfalle), maar ik gebruik nu vaak pipe rigate (grote slakkenhuisjes).
Ingredienten:
Vlinderpasta (hoeveelheid naar keuze)
Zout en zwarte peper
1 kipfilet in blokjes
Een halve rode paprika in blokjes
Bakje champignons in plakjes
1 pakje boursin kruidenboter
1 pak spinazie a la creme

Bereiding:
Bak de kipfiletblokjes met wat zout en peper. Voeg paprika en champignons toe en bak even mee. Ondertussen de pasta gaar koken en de spinazie ontdooien in een pannetje. Bij de kip de boursin doen en laten smelten, spinazie erbij en de pasta erdoor mengen. Dan nog even in de oven zetten (zodat de smaken in kunnen trekken) of gewoon even op middelmatig vuur laten bakken (wel roeren) zodat het niet zo nattig is.

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen