zaterdag 20 december 2014

Pasta popeye



Deze pasta is eigenlijk een variatie op de pasta met kip en boursin die ik al eens heb geplaatst. Deze is met gehaktballetjes en tagliatelle, ook heerlijk!
En de naam? Wie kent hem niet, popeye, die hele blikken spinazie naar binnen werkt, zodat hij nog sterker wordt. In dit gerecht gaat ook spinazie, vandaar




Ingredienten:
250 gr rundergehakt
Zout en peper
Paprikapoeder
1 knoflook
1 pakje boursin (80 gr)
Half pak spinazie a la creme
Champignons
1 wortel in blokjes
1 ui
Tagliatelle



Bereiding:
Meng gehakt met zout, peper en paprikapoeder en rol er mini-gehaktballetjes van. Bak deze bruin in eigen vet.
Haal ze dan uit je pan en bak hierin de gesnipperde ui, de wortel in blokjes en de champignons in plakjes met wat zout, peper, paprikapoeder en knoflook. Laat dit gaar worden en voeg dan de spinazie en boursin toe en laat smelten.
Ondertussen de tagliatelle met wat zout gaar koken. Door de saus mengen en de gehaktballetjes erbij doen. Nog even op hoog vuur doorwarmen zodat de saus lekker in de pasta trekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten