woensdag 22 juni 2016

Gegrillde gehaktspiesjes met yoghurtdip


Ik heb weer een gezond ramadanreceptje voor jullie! Deze gekruide gehaktspiesjes heb ik gemaakt van gegrillde stukjes gehakt en geserveerd met een dip van Griekse yoghurt. Echt zo'n lekkere combinatie, gehakt met yoghurt. Moet je eens proberen! 



Ingredi├źnten voor 8 kleine spiesjes:
250 gr rundergehakt
1 geraspt sjalotje
1 tl zout
1/2 tl zwarte peper
1/2 tl paprikapoeder
1/2 tl oregano
Dip:
1 bakje Griekse yoghurt
1 el olijfolie
1 tl citroensap
1/2 tl oregano
Zout en zwarte peper naar smaak

Bereiding:
Meng het gehakt met de kruiden en het sjalotje, Vorm bolletjes of staafjes en grill ze gaar op een grillplaat of in een grillpan. Meng de yoghurt met de olijfolie, citroensap en kruiden. Doe de gehaktstaafjes dan op een prikkertje en serveer met de dip.

6 opmerkingen: