vrijdag 31 mei 2019

Witte chocolade bonbons


Deze bonbons zijn supersimpel om te maken! Ik zag ze in een tijdschrift staan en ze leken een beetje op de witte chocoladebonbons die ik jaren geleden eens maakte toen ik nog op Marokko.nl zat. Ik gebruik gewoon roombotercake uit de winkel, maar je kunt ook eigen gebakken cake gebruiken. 

Ingredi├źnten voor 20 stuks:
200 gr roombotercake
2 el kokosmelk
1 el kokos
Garnering:
150 gr witte chocolade
Geraspte kokos

Bereiding:
Snijd de cake in blokjes en meng met de kokosmelk en kokos (met je handen) tot een soort deeg ontstaat. Maak er 20 kleine bolletjes van en leg deze op een bord. Laat een half uur in de koelkast opstijven.
Smelt de witte chocolade au bain marie en dompel de bolletjes hier met een vork in. Laat ze uitlekken en leg ze op een bord of snijplank met aluminiumfolie. Bestrooi met wat kokos en laat ze in de koelkast hard worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten