Disclaimer

Mijn blog is een hobby, naast mijn werk als jurist van 28 uur per week, de zorg voor mijn 2 kinderen en een huis. Ik besteed ongeveer 20 uur per week aan mijn blog: recepten bedenken, ingredi├źnten in huis halen, maken, fotograferen of filmen, video's editen, social media bijhouden, vragen beantwoorden etc. Het is dan fijn als hier soms een vergoeding voor is. Dit kan door middel van affiliatelinks, advertorials of gratis producten.

ADVERTORIALS EN REVIEWS
Op mijn blog vind je af en toe een advertorial of review van een product. Een advertorial is een door mij geschreven artikel waarvoor ik word betaald. Een review schrijf ik over een product dat ik gratis heb gekregen. Dit verandert echter niets aan mijn persoonlijke mening over dat product. Ik schrijf echt alleen over producten die bij mij of mijn blog passen en ook alleen over producten die mij goed bevallen. Producten waar ik niet tevreden over ben, zul je niet terug zien op mijn blog. Ook niet in een negatieve review, omdat ik dat niet vind passen op een kookblog. Ik deel juist de dingen waar ik enthousiast over ben!

AFFILIATE LINKS
Via een affiliate link kun je de producten bestellen die ik heb gereviewd of die ik vaak gebruik. Als je via zo'n link bestelt, krijg ik een heel klein percentage van het verkochte product. Voor jou kost het niets extra's, terwijl je wel een steentje kunt bijdragen aan mijn kosten voor deze blog. Ook hierbij geldt, ik maak alleen gebruik van de links voor producten waar ik zelf erg tevreden over ben.

COPYRIGHT
Alle tekst en foto's op mijn blog zijn door mij gemaakt en geschreven. Dit betekent dat je die tekst en foto's alleen mag gebruiken als ik hier toestemming voor heb gegeven. Wil je een van mijn recepten of foto's ergens delen? Vraag het me dan even via mijn contactformulier (rechts) of plaats in ieder geval een link naar het originele recept op mijn blog.

Reacties

Populaire recepten