donderdag 19 maart 2015

Bladerdeegpizzatjes

Deze pizzatjes zijn echt heerlijk en zo gemaakt! Je kunt er rondjes uitsteken, maar vierkant kan ook gewoon (scheelt weer werk ;)). Met beleg kun je variëren, ik maak ze meestal met tonijn, champignons en olijven.

En ook hier geldt: gebruik vers geraspte kaas, niet die kant en klare uit een zakje, dat is zoveel lekkerder!
Ingredienten:
1 pak bladerdeeg
Half pakje tomato frito
1 el rode pesto of groene pesto
1 blikje tonijn
Half bakje champignons in stukjes
Handje olijven in ringetjes
Italiaanse kruiden
Peper

Bereiding:
Laat het bladerdeeg ontdooien en steek er cirkels uit. Meng in een kommetje de tomatenpuree, ketchup en pesto en besmeer de plakjes hiermee (laat een rand van 1 cm vrij). Meng de tonijn met de champignons, olijven en wat peper en Italiaanse kruiden en beleg hiermee de pizzaatjes. Besmeer de randen met geklopt ei en bestrooi de pizzatjes met geraspte kaas.
Bak ze op 220 graden voor 15 minuten.

2 opmerkingen:

  1. Super Ellouisa een nieuwe blog! dat ziet er mooi uit!
    Ik heb je genomineerd voor de liebster blog award: beantwoord de vragen, verzin er zelf 5 en nomineer zelf enkele blogs die minder dan 200 volgers hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ideaal op zo'n luie dag! Lijkt me heerlijk. Ben dol op bladerdeeg!

    BeantwoordenVerwijderen