Bladerdeegpizzatjes


Deze pizzatjes zijn echt heerlijk en zo gemaakt! Je kunt er rondjes uitsteken, maar vierkant kan ook gewoon (scheelt weer werk ;)). Met beleg kun je variëren, ik maak ze meestal met tonijn, champignons en olijven.

En ook hier geldt: gebruik vers geraspte kaas, niet die kant en klare uit een zakje, dat is zoveel lekkerder!

Heb jij mijn nieuwe boek 100 heerlijke hapjes al in huis? Hierin vind je 100 hartige en zoete hapjes, ideaal voor de ramadan! Klik hier om hem te bestellen!

Ingredienten:
1 pak bladerdeeg
Tomatenpassata of verse tomatensaus
1 blikje tonijn
Half bakje champignons in stukjes
Handje olijven in ringetjes
Italiaanse kruiden
Peper

Bereiding:
Laat het bladerdeeg ontdooien en steek er cirkels uit. Bestrijk de rondjes met tomatensaus (laat een rand van 1 cm vrij). Meng de tonijn met de champignons, olijven en wat peper en Italiaanse kruiden en beleg hiermee de pizzaatjes. Besmeer de randen met geklopt ei en bestrooi de pizzatjes met geraspte kaas.

Bak ze op 220 graden voor 15 minuten.

Reacties

  1. Super Ellouisa een nieuwe blog! dat ziet er mooi uit!
    Ik heb je genomineerd voor de liebster blog award: beantwoord de vragen, verzin er zelf 5 en nomineer zelf enkele blogs die minder dan 200 volgers hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ideaal op zo'n luie dag! Lijkt me heerlijk. Ben dol op bladerdeeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Ellouisa,
    de lijst van ingrediënten en de beschrijving komen niet helemaal overeen. Zou je er misschien naar willen kijken? Ik zou het liefst van alle ingrediënten de hoeveelheden willen weten namelijk. Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi! Gebruik je dus ook pesto op de bodem? De rode of de toen? Lijkt me best lekker, maar ziende pesto niet terug in het lijstje met ingrediënten.
    Ga dit zeker keer proberen, gebruik nu vaak shoarmabtoodjes als bodem.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire recepten