Pindakaaskoekjes



Pindakaas in huis en zin om iets lekkers te bakken? Maak dan deze supersimpele pindakaaskoekjes met maar 5 ingrediënten! Deze koekjes zijn heel zacht en kruimelig en smelten in je mond,heerlijk! Ze lijken op de pindakoekjes in papiertjes die al op mijn blog staan,maar hebben toch net een andere structuur. 


Ingredienten voor 40 stuks:
250 gr pindakaas
125 gr suiker
125 ml zonnebloemolie 
1 tl kaneel
350 gr bloem

Bereiding:
Meng alle ingredienten tot een zacht deeg.  Maak bolletjes ter grootte van een walnoot en vorm tot een staafje. Leg op een bakplaat met bakpapier en snijd met een mes een snee in de bovenkant. Bak ze in een voorverwarmde oven van 175 graden (hetelucht 160) voor 15 minuten. Laat ze afkoelen op de bakplaat voor je ze er voorzichtig af haalt met een spatel. Let op ze breken heel snel! 
Rol ze door poedersuiker.

Reacties

  1. Bedankt voor dit heerlijke recept! Zo makkelijk te maken en ze smelten letterlijk in de mond.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zitten in de oven, ben zoo benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo je hebt nog zo 1 pindakoek recept net servetjes . Wat is verschil tussen deze 2.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze zijn wat smeuïger dan de andere in papiertjes

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze zijn wat smeuïger dan de andere in papiertjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoihoi, hoe lang kan ik deze koekjes bewaren? En hoe? Alvast bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zou je deze ook in papiertjes kunnen omwikkelen?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Kan ik de koekjes ook bewaren in de vriezer tot aan Suikerfeest?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ongelooflijk lekker,perfect voor Iftaar

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire recepten