Pindakaaskoekjes
Pindakaas in huis en zin om iets lekkers te bakken? Maak dan deze supersimpele pindakaaskoekjes met maar 5 ingrediënten! Deze koekjes zijn heel zacht en kruimelig en smelten in je mond,heerlijk! Ze lijken op de pindakoekjes in papiertjes die al op mijn blog staan,maar hebben toch net een andere structuur.
Ingredienten voor 40 stuks:
250 gr pindakaas
125 gr suiker
125 ml zonnebloemolie
1 tl kaneel
350 gr bloem
Bereiding:
Meng alle ingredienten tot een zacht deeg. Maak bolletjes ter grootte van een walnoot en vorm tot een staafje. Leg op een bakplaat met bakpapier en snijd met een mes een snee in de bovenkant. Bak ze in een voorverwarmde oven van 175 graden (hetelucht 160) voor 15 minuten. Laat ze afkoelen op de bakplaat voor je ze er voorzichtig af haalt met een spatel. Let op ze breken heel snel!
Rol ze door poedersuiker.
Bedankt voor dit heerlijke recept! Zo makkelijk te maken en ze smelten letterlijk in de mond.
BeantwoordenVerwijderenJa he!! Blij dat je ze lekker vond!
VerwijderenZe zitten in de oven, ben zoo benieuwd!
BeantwoordenVerwijderenEn??
VerwijderenHallo je hebt nog zo 1 pindakoek recept net servetjes . Wat is verschil tussen deze 2.
BeantwoordenVerwijderenDeze zijn wat smeuïger dan de andere in papiertjes
BeantwoordenVerwijderenDeze zijn wat smeuïger dan de andere in papiertjes
BeantwoordenVerwijderenHoihoi, hoe lang kan ik deze koekjes bewaren? En hoe? Alvast bedankt.
BeantwoordenVerwijderenEen dag of 4-5 in een afgesloten trommel
VerwijderenZou je deze ook in papiertjes kunnen omwikkelen?
BeantwoordenVerwijderenNet als pindakoekjes?
VerwijderenKan ik de koekjes ook bewaren in de vriezer tot aan Suikerfeest?
BeantwoordenVerwijderenNee daar zijn ze te breekbaar voor
VerwijderenOngelooflijk lekker,perfect voor Iftaar
BeantwoordenVerwijderen