Traktatie: Shaun het schaap popcornzakjes


Jaren geleden maakte ik al deze traktatie toen mijn zoontje 4 werd en afscheid nam van het kinderdagverblijf.  In die tijd gebruikte ik boterhamzakjes, maar ik heb ze een beetje opgepimpt. Met ziplockzakjes worden ze een stuk mooier! Superleuk en ze vallen bij alle kids in de smaak! Je kunt ze vullen met zoete of zoute popcorn (of allebei). Voor de hoofdjes gebruik ik een van de twee printables die je hieronder vindt. 

Bekijk ook de video van deze traktatie op mijn instagramaccount.


Wat heb je nodig voor 20 stuks?
20 boterhamzakjes of ziplockzakjes (bijv. deze)
2 zakken popcorn (totaal ca 400 gr)
Printable Shaun het schaap (of deze)
Gekleurd karton
Pen of stift
Perforator
Touw of lint

Hoe maak je ze?
Vul de zakjes met popcorn en knoop ze strak dicht. Knip de uiteinden eraf. Sla de afbeelding van het hoofd op en maak een word document met 40 hoofdjes naast en onder elkaar. Print en knip uit. 
Knip uit karton kaartjes van gelijke grootte. Plak er een hoofdje op en schrijf de tekst die je wilt. Maak er een gaatje in met een perforator en knoop met een touwtje of lintje vast aan de knoop van de zakjes. Plak nog een hoofdje op het zakje en klaar! 

Je vindt hier een printable voor de hoofdjes en hier nog een andere.


Reacties

 1. Ik wil deze graag voor het offerfeest maken. Heb je toevallig nog het Word document met de 40 hoofdjes? Zou je deze met een linkje alsjeblieft willen plaatsen? Het lukt mij niet om ze goed te krijgen. Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zie hier: https://www.wetransfer.com/downloads/594b7208726bf98e912925aedab912ca20160907111703/1289495b9e6ef2460c89243e513a40f120160907111703/74354d

   Verwijderen
 2. Dat moet ik even nazoeken, weet t niet meer! Mail mij even op ellouisa.cooking@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat moet ik even nazoeken, weet t niet meer! Mail mij even op ellouisa.cooking@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je gemaild. Alvast bedankt voor het nazoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ook ik zou deze heel graag maken maar de link werkt niet meer? Heb je deze misschien nog voor me? Alvast heel erg bedankt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe lang van tevoren zou je deze kunnen maken, zodat de popcorn nog lekker blijft??

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heeft iemand het bestand met de hoofdjes nog?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben ook driftig opzoek naar het bestand met de hoofdjes. Kan iemand me hieraan helpen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het bestand heb ik helaas niet meer beschikbaar, ik kreeg dagelijks mails om het door te sturen en dat kost veel tijd. Je kunt de bovenstaande afbeelding van het hoofd zelf kopieren en plakken in word. Daarna kopieer je het zelf in dat wordbestand tot je de gewenste hoeveelheid hoofdjes hebt.

   Verwijderen
 9. https://magazine.kleertjes.com/wp-content/uploads/2016/11/schaaptemplate2.pdf

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire recepten