maandag 21 november 2016

Lunch: broodje avocadosmashIk plaats eigenlijk maar weinig leuke lunchideetjes, en toen ik van de week een lekker broodje at in Amersfoort bedacht ik om dat toch wat vaker te gaan doen (maar zo heb ik 100 ideeën in mijn hoofd haha). In ieder geval heb ik die avocado smash nagemaakt thuis en het is echt een heerlijke combinatie! Zouden jullie vaker lekkere lunchreceptjes willen zien? Laat dan een reactie achter!


Ingrediënten voor 2 broodjes:
2 lekkere broodjes naar keuze
1 rijpe avocado
1 kleine tomaat in plakjes
Handje gemengde sla of rucola 
1 kleine rode ui in ringen
Stukje feta
Snufje zout en versgemalen zwarte peper

Bereiding:
Snijd het broodje open. Schil de avocado en snijd rondom de pit in stukken. Prak fijn en beleg de twee broodjes ermee. Bestrooi met zout en peper. Leg er wat plakjes tomaat op en doe er dan wat gemengde sla of rucola op. Rode ui erop en wat verkruimelde feta. Broodje dicht en smullen maar!

1 opmerking:

  1. Ziet er heerlijk uit. Dit ga ik zeker proberen. Bedankt voor je heerlijke recepten.

    BeantwoordenVerwijderen