zaterdag 18 maart 2017

Video: Homemade bounty's


Dit is toch een makkelijk recept! Je hebt maar 3 ingrediënten nodig en ze smaken net als de echte bounty's, echt een toprecept! Maak er ook eens balletjes van als een soort bountybonbons, ook een leuk idee. En ik heb voor jullie een video gemaakt, dan maak je ze helemaal zo na. Willen jullie trouwens nog meer van deze homemade chocoladerepen zien? Zoals twix of snickers? Lijkt mij zelf erg lekker en leuk om te maken, dus hou mijn blog vooral in de gaten.

Bekijk hier de video op mijn youtubekanaal:


Ingrediënten voor ongeveer 20-24 stuks:
200 gr kokos
Ongeveer 200 ml gecondenseerde melk
200 gr melkchocolade (of een mengsel van melk en puur)

Bereiding:
Meng de kokos met de gecondenseerde melk tot een samenhangend, wat plakkerig mengsel. Neem steeds een beetje van het mengsel en maak er een staafje van. Vorm net als de echte bounty's en leg ze op een bord of rooster met bakpapier. 

Smelt de chocolade au bain marie met 1 tl zonnebloemolie en dompel hierin de kokosstaafjes. Laat goed uitlekken op een vork en leg dan op bakpapier. Laat even een minuut of 5 staan en druk dan drie keer met een mes erin en til weer op. Zo krijg je de 3 puntjes die je normaal op een bounty ziet. Zet ze daarna in de koelkast om hard te worden.

2 opmerkingen: