Mijn nieuwe keukenmachine de Kenwood Kmix KMX750


Zo blij was ik toen ik vorige week zaterdag de postbode aan de deur had met eindelijk mijn nieuwe keukenmachine. Van Kenwood mag ik deze Kmix KMX750 uitproberen, hun nieuwste keukenmachine. Ik heb hem inmiddels al voor allerlei soorten dingen gebruikt om hem goed te kunnen beoordelen.

En ik ben al wel verliefd op hoe hij eruit ziet, zo mooi vormgegeven en de kleuren passen perfect bij onze nieuwe keuken in ons nieuwe huis straks (nog een half jaartje geduld). Die zal wit met betongrijs worden, perfect dus! Je hebt de Kmix ook in nog 3 andere kleuren: zwart, rood en crème. Wil jij de keukenmachine ook hebben, bestel hem dan hier bij bol.com voor 269,00!


De keukenmachine heeft 3 opzetstukken: een K-klopper voor vooral beslag, een ballongarde voor bijv. biscuitbeslag of slagroom en een deeghaak voor het kneden van deeg. Ik heb alle opzetstukken uitgeprobeerd en dat is goed bevallen! De kneedhaak zorgt in een minuut of 5 voor een zacht en soepel deeg, ook met wat zwaarder griesmeeldeeg voor Marokkaans brood bijv. De ballongarde klopt mooi luchtig en ook de K-klopper werkt goed met beslag.


De machine heeft een vermogen van 1000Watt en je kunt kiezen uit 6 snelheden. De bediening is supersimpel, zelfs mijn zoontje kan het. Je bevestigt het gewenste opzetstuk erop en klapt hem naar beneden. Draai de knop tot de gewenste stand en hij gaat zijn gang.


De RVS kom is lichtgewicht en heeft een inhoud van 5 liter, lekker groot dus. Er kan zo'n 1.5 kilo deeg in, en 2.75 kilo aan cakebeslag. Nou daar kom ik niet zo gauw aan denk ik hoor! Maar wel handig, mocht je dat nodig hebben.


Oh en onder het aluminium merkje aan de voorkant zit een gat verstopt waar je nog meer leuke opzetstukken in kunst vastklikken. Bijv. verschillende pastamakers of een vleesmolen. Zo kun je de machine voor nog meer andere dingen gebruiken.


Ik ben erg tevreden met de machine en ga hem zeker heel vaak gebruiken. Bestel hem hier zelf en geniet er ook van in jouw keuken!


Dit artikel is een samenwerking met Kenwood, meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

Reacties

Populaire recepten