Marshmallow sneeuwpopjes


Dit jaar maak ik voor het kerstdiner van mijn zoontje op school 2 hapjes: deze marshmallow sneeuwpopjes en nog wat gezonders,dat plaats ik later nog. Deze sneeuwpopjes heb je echt zo gemaakt en staan hartstikke leuk als je ze net als ik in een halve kool prikt. Ik heb de decoratiestiften van Dr Oetker gebruikt, die zijn hier handig voor. Voor het neusje kun je glazuur, fondant, decoratiestiften of zoals ik heb gedaan: oranje gekleurde hagelslag gebruiken.


Ingredi├źnten voor 10 stuks:
30 grote marshmallows
10 oranje hagelslagjes of wat oranje fondant of glazuur of neem een decoratiestift
Decoratiestift chocolade (Dr. Oetker)
10 sateprikkers
Halve witte of rode kool

Bereiding:
Prik op elke sateprikker 3 marshmallows. Versier ze met de decoratiestiften, hagels, glazuur of fondant. Bedek je halve kool met aluminiumfolie en prik hierin de sneeuwpopjes.

Reacties

Populaire recepten