Lego Ninjago traktatie


Vorig jaar maakte ik deze leuke Spidermantraktaties en dit jaar wilde mijn zoontje iets met Ninjago. We speurden pinterest af en kwamen deze tegen. Daar waren ze gevuld met appels, maar dat vond ik niet feestelijk (wel handig als je alleen gezond mag trakteren), dus ik kocht van die koeken bij de Lidl die al verpakt zijn in plastic. Op jacht naar crêpepapier, wat ik vond bij Pipoos en de oogjes printte ik uit. Het is weer even een werkje, maar het resultaat zag er zo leuk uit en hij was er zo blij mee!


Wat heb je nodig?
Crêpepapier in 4 kleuren: blauw, rood, geel en groen (zwart kan ook)
Koeken of appels (ik had deze)
Ninjago ogen, zie hieronder
Nietmachine met nietjes
Lijm

Hoe maak je ze:
Knip je crêpepapier in stukken van ongeveer 20 bij 20 cm. Print je oogjes uit en knip ze uit. Neem een appel of koek en verpak die in het papier. Vouw samen aan de bovenkant en niet goed dicht. Plak er de oogjes op en klaar!Reacties

Populaire recepten