No bake cornettokoekjes
Ik heb weer een leuk koekje voor jullie, deze no bake cornettokoekjes! Ik had al cornettokoekjes op mijn blog staan, die maak je met deeg en een lekkere vulling naar keuze. Bij deze koekjes maak je de hoorntjes van gemalen pinda's en biscuitjes en witte chocolade. Dit doe je in de cornettovormpjes en laat je hard worden. Daarna doop je ze in de chocolade en nootjes, net een echt cornettotje! De vormpjes heb ik uit Marokko, maar in sommige winkels met Marokkaanse spullen in Nederland vind je ze ook.
Op mijn instagrampagina vind je een kleine video (reel) van deze koekjes. Ook te bekijken als je geen instagram hebt.
Smelt de chocolade au bain marie en dompel je cornetto's hierin en daarna in de amandelen. Leg ze op een snijplank of plaat met bakpapier of aluminiumfolie en laat hard worden in de koelkast.
Hallo,deze wil ik zeker maken, zien er heerlijk uit! Gebruik je ongezouten pinda's?
BeantwoordenVerwijderen