Raffaellobonbons



 Toen ik deze bonbons maakte, zei mijn man: waar heb je die gekocht? Beetje cliché misschien haha, maar ze zijn wel heel mooi inderdaad. Ik gebruikte een van de siliconen vormen van Darnastore, die voor de diamanthartjes. Maar je kunt ook andere siliconen vormen gebruiken, die je bij Darnastore kunt vinden. Superleuk om te gebruiken voor suikerfeest, moederdag of een verjaardag.

Je kunt trouwens ook ferrero's gebruiken en melkchocolade in plaats van witte chocolade.

Ingrediënten voor 24 stuks:
20 raffaellobonbons
25 gr gepelde en gebakken amandelen, fijngehakt
300 gr witte chocolade
Sprinkles naar keuze

Bereiding:
Smelt de witte chocolade au bain marie.
Knijp of prak de raffaello's fijn en meng met de amandelen en 2 el witte chocolade.
Schep in elke holte wat witte chocolade en strijk met een kwastje uit in de holtes.
Zet de vorm in de vriezer om de chocolade hard te laten worden.
Schep dan in iedere holte wat vulling en druk goed aan. Bestrijk met witte chocolade en laat dit ook weer hard worden in de vriezer. Haal ze uit de vorm.
Doe dit nog een keer met de resterende chocolade (houd ongeveer 3 el witte chocolade apart) en vulling.
Doe de resterende witte chocolade in een boterhamzakje en knip er een klein puntje af.
Spuit lijntjes chocolade over de hartjes en garneer met sprinkles.

Reacties

Populaire recepten