Brownies met M&M's Brownies bak ik heel graag! Het is supersimpel, je hebt niet eens een mixer nodig. En je kunt er heel veel variaties mee maken. Zo werd ik afgelopen vrijdag 35 en met mijn verjaardag heb ik eigenlijk nooit zit om te bakken. Ik maakte eerst zelf altijd taarten om bijvoorbeeld op mijn werk te trakteren, maar omdat verder eigenlijk iedereen met hemataarten of multivlaaien aan kwam, ben ik er op een gegeven moment weer mee gestopt. Het moet wel leuk blijven zeg maar :D Om het vrijdag toch nog een beetje feestelijk te maken (ik vier het niet echt) maakte ik deze kleurige brownies met M&M's. Simpel en gegarandeerd lekker!

Ingredi├źnten:
1/2 x brownierecept
75 gr pure chocolade
1 zak M&M's naar keuze (250 gr)

Bereiding:
Maak de brownies volgens het recept.
Laat ze volledig afkoelen in de koelkast en snijd alvast in de gewenste stukken (ik deed dat achteraf en dat is helemaal niet handig).
Smelt de chocolade au bain marie en bestrijk de brownies ermee.
Strooi de M&M's erover en laat de chocolade in de koelkast hard worden.

Reacties

Populaire recepten