zondag 19 december 2021

Lindor brownies


 Pas geleden ontving ik een kaartje met een sleuteltje, waar het voor was, was nog even een geheim... Maar een paar dagen later arriveerde er een nieuw pakket, met daarin een kluisje vol Lindor bonbons! En wat zijn die lekker zeg, ik had ze dus nog nooit gegeten, oeps! Ze zijn zo al lekker om te eten, smelten in je mond, maar ik verwerkte ze in deze heerlijke fudgy brownies. Dat recept is van Nigella en gebruik ik al jaren, steeds een succes! Nu dropte ik er hier en daar een Lindor bonbon in, superlekker!

Ingredi├źnten voor een vorm van 20x20cm:
180 gr pure chocolade
180 gr roomboter
175 gr suiker
1 tl vanillesuiker
3 eieren
115 gr bloem
12 Lindor bonbons

Bereiding:
Verwarm de oven voor op 175 graden (hetelucht 160) en bedek een vierkante vorm van 20x20cm met bakpapier. Smelt de chocolade met de boter in een steelpan op laag vuur.
Mix ondertussen de eieren met de suiker en vanillesuiker. Giet daar het botermengsel bij terwijl je blijft mixen. Mix tenslotte de bloem erdoor en schep het beslag in de vorm. Druk er de bonbons in en bak de brownie 25-30 minuten. Laat hem helemaal afkoelen voor je hem aansnijdt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten