Traktatie rijstwafels - gezond en coronaproof

 Ik ga nog even door met leuke traktatie ideetjes hoor, tenminste, ik vind ze heel leuk haha. Rijstwafels zijn superhandig om traktaties mee te maken. Je verpakt ze individueel in huishoudfolie en versierd ze dan naar wens. Zo kun je er voetballetjes van maken of hello kitty bijvoorbeeld, maar ik heb 3 andere ideetjes voor jullie. Voor de allerkleinsten Nijntjewafels en voor de wat grotere kinderen shaun het schaap of emoji wafels. Verderop lees je hoe ik ze gemaakt heb.

Ik gebruikt de volkoren rijstwafels met pure chocolade die ik bestelde bij Koro. Deze wafels zijn biologisch en pure chocolade is wat mij betreft onder gezond te scharen! Je hebt er 6 voor 2 euro, dus ook nog heel betaalbaar en net even wat lekkerder dan een rijstwafel zonder chocolade toch? Wil jij ze ook bestellen of andere producten uit de Koro webshop? Gebruik dan de code ELLOUISA voor korting op je gehele bestelling.

Wat heb je nodig?
 volkoren rijstwafels met pure chocolade 
Huishoudfolie
Zwarte permanente stift
Wit papier
Uitgeprinte afbeeldingen per thema

Zo maak je ze:
Verpak elke rijstwafel in huishoudfolie.

Nijntje:
Klik hier voor de template voor de nijntjesoren.
Print hem uit, schrijf er eventueel tekst op en plak ze aan de chocoladekant van de rijstwafel, op het folie. Versier de voorkant met oogjes en een kruisje als mond.

Shaun het schaap:
Klik hier voor de template. Je kunt er tekst op zetten in bijvoorbeeld canva. 
Print ze uit, knip uit en plak op je rijstwafel.

Emoji's:
Klik hier voor de template met zonnebril en hier voor de template met hartjes.
Print ze uit, knip ze uit en plak op je rijstwafels.


Reacties

Populaire recepten