Traktatie Paw Patrol luchtballon - gezond en coronaproof

 


Deze luchtballontraktaties heb je vast al eens voorbij zien komen, ik in ieder geval wel! Ik maakte er een leuke paw patrol versie van voor de echte paw patrol fans! In de bakjes deed ik de zakjes en repen van Fruitfunk, die zijn superlekker én gezond. Bij Fruitfunk koop je nu een heel pakket met voldoende inhoud voor een traktatie voor de hele klas. En wat je overhoudt, peuzel je gewoon lekker zelf op! Ze zijn ze ook nog eens voorverpakt, handig voor als jouw school of kinderdagverblijf alleen verpakte traktaties toestaat.

Op mijn instagramkanaal kun je een video zien waarin ik laat zien hoe je ze heel makkelijk kunt maken, maar ik zal hieronder ook beschrijven hoe ik het heb gedaan. Daarnaast zie je waar ik alle materialen vandaan heb.

Wat heb je nodig:
Paw patrol ballonnen, ik heb deze gebruikt
Snackbakjes, ik heb deze gebruikt
Papieren rietjes, Action
Plakband
Fruitsnacks van Fruitfunk
Zwarte stift

Zo maak je het:
Blaas de ballonnen op tot ongeveer de grootte van een grapefruit en knoop ze goed dicht.
Schrijf (als je dit wilt) op de bakjes de naam en leeftijd van je kind.
Neem vier rietjes per bakje en plak deze aan de binnenzijde in de hoekjes met wat plakband vast.
Plak dan de uiteinden van de rietjes weer aan de ballon vast. Werk zo alle ballonnen en bakjes af.
Vul de bakjes met de fruitsnacks en klaar ben je!

Dit artikel is een samenwerking met Fruitfunk, in mijn disclaimer lees je hier meer over.

Reacties

Populaire recepten