Fortnite traktatie met pringles

 Als echte fortnitefan wilde Sami natuurlijk niet alleen een fortnitetaart, maar ook een fortnite traktatie. Vorig jaar maakten we al zakjes chips met een zelfgemaakte fortnitewrap, via canva. En deze keer koos hij voor pringles, die ik voordelig inkocht bij L28. Ik maakte weer een label in canva, echt een superhandige app om hiervoor te gebruiken.

Wat heb je nodig?
Blikjes pringles
Schaar
Lijm
Canva
Printer

Zo maak je ze:
Meet de omtrek en hoogte van je blikjes pringles. Bij mij was dat 7.7 cm bij 23.5 cm. 
Zoek een mooi fortniteplaatje, zoals deze die ik heb gebruikt. Sla hem op op je telefoon of computer.

Open Canva en kies voor "banner". Plak je fortniteplaatje erop en zet er verder de tekst naar wens bij. Ik heb de naam Sami zelf getypt en een ander lettertype gekozen, de 10 is een afbeelding die je ook in canva kunt opzoeken. Sla je banner op.

Open je banner in paint en selecteer de hele afbeelding, kopieer en plak in een wordbestand. Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en kies "grootte en positie". Stel de hoogte in op 7.7 cm (ongeveer). De breedte kon ik met mijn plaatje niet zover krijgen dat deze ook echt 23.5 cm zou zijn. Ik heb daarom gewoon wat extra wit papier meegeknipt, dit zit toch aan de achterkant van de blikjes.

Print de labels uit, knip ze uit en plak met behulp van lijm om je blikjes pringles. 

Reacties

Populaire recepten