zondag 12 juni 2022

Fotocadeaus van BesteCanvas.nl


Toen mijn zoontje onlangs zijn 10e verjaardag vierde, hadden we al wel een groot cadeau voor hem bedacht (een mobiele telefoon uiteraard), maar ik doe er ook altijd nog wat kleinere dingetjes bij. Want wat is er nou leuker dan beneden komen en een tafel vol cadeautjes zien? Ik had bijvoorbeeld een lunchbox en rugzak met zijn naam erop. Bij BesteCanvas.nl vond ik daar nog wat superleuke fotocadeaus bij, die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Zo bestelde ik een muismat met foto van hem en zijn beste vriend, een magische met een foto van hemzelf die tevoorschijn komt als je er een hete drank in giet en ook nog een fotopuzzel met een foto van hem en zijn zusje. Je kunt deze producten (en een heleboel andere fotocadeaus) heel makkelijk en snel ontwerpen en bestellen via de webshop van BesteCanvas. Zorg er wel voor dat de foto’s van goede kwaliteit zijn, anders krijg je een vaag eindresultaat en dat is zonde.

Naast deze cadeautjes wilde ik nog steeds een grote foto op canvas van mijn dochter bestellen. Ik had er al een van mijn zoontje toen hij 2 jaar was, dus een van haar mocht niet ontbreken. Die van mijn zoontje had ik destijds laten afdrukken in zwart-wit en ik vind dat nog steeds heel mooi staan op zo’n grote canvas. Je kunt dat in het bestelprogramma van BesteCanvas niet zelf doen, dus heb ik de foto van tevoren zwart-wit gemaakt op mijn telefoon en vervolgens geĆ¼pload. Dat werkt prima. Als formaat koos ik voor de vierkante canvas van 60x60 cm. Zo staan ze leuk naast elkaar aan de muur boven de eettafel. Maar je kunt ontzettend veel formaten kiezen, van hele kleine canvasjes van 20x20 cm tot grote schilderijformaten van 120x90 cm. Zo kun je er ook meerdere combineren tot een leuke collage op de muur. Of kies voor een fotocollage op 1 canvas, dat kan ook heel leuk staan. 

Mijn dochter was in ieder geval erg trots op haar foto op canvas! We moeten ze alleen nog ophangen, ken je dat? Sommige dingen staan maanden tegen de muur op de plek waar ze opgehangen moeten worden. Ik moet mijn man dus weer even aansporen om de boormachine tevoorschijn te halen, zodat ze samen kunnen shinen in onze woonkamer.

Wil jij ook zulke leuke fotoproducten bestellen? Gebruik dan vooral mijn kortingscode ELLOUISA10 voor nog meer korting op de al enorm lage prijzen. De korting kan hierdoor oplopen tot wel 90%!

Dit artikel is een samenwerking met BesteCanvas, lees meer hierover in mijn disclaimer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten