Traktatie cheezdippers vrachtwagentjes

Deze vrachtwagentjes had ik al een keer op pinterest gezien en wilde ze ook graag maken, want een traktatie met cheesedipperz was een aantal keer om gevraagd op mijn insta account. Na wat zoeken vond ik een printable die je hiervoor kunt gebruiken op deze blog. Ik heb het geprint op 220grams karton, maar ik denk dat 200grams ook wel kan. Dat is namelijk wat makkelijker te vinden, bij de hema bijv. 220grams heb ik bij Pipoos gekocht.

 Wat heb je nodig?
Cheezdippers
Elastiekjes
200 of 220 grams karton in kleur naar keuze (bijv. deze van hema of deze)
Liniaal
Schaar
Zwarte stift

Zo maak je ze:
Ik heb de werkwijze op deze blog gevolgd, maar voor de duidelijkheid kun je beter kijken naar mijn filmpje op instagram. 
Print deze printable uit op het karton en knip de vormpjes uit. Snijd met een punt van je schaar en een lineaal een vouwlijn over de 4 gestippelde lijnen (niet doorsnijden!). Vouw ze als volgt: de lijnen aan de kant van de openingen naar binnen toe, en de lijnen aan de kant van de wielen weer naar buiten toe. Maak met een schaar een knipje tot de eerste vouwlijn ter hoogte van de dwarsbalk tussen de twee openingen (zodat het elastiekje hier strak tussen gedaan kan worden). Teken aan de andere kant de cirkels van de wielen zwart. Plaats nu het bakjes cheezdippers in de openingen, vouw de vouwranden om de rand heen en zet het vast door een elastiekje twee keer tussen de gleuf om te slaan.

Reacties

Populaire recepten