Traktatie piraat en unicorn kruidkoek

 Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook gezonde traktaties kan delen en dus ben ik op zoek gegaan naar weer iets leuks en lekkers dat ook nog eens gezond is. Bij Grünten kwam ik deze kruidkoekjes tegen, waarin courgette en pastinaak is verwerkt. Maar liefst 30% groenten zit erin, dat geloof je toch niet? Verder zitten er onder andere dadels en specerijen in en is volkoren meel gebruikt. Kortom een gezond tussendoortje en ideaal voor deze leuke traktatie. Ik heb deze keer gekozen voor een mix van stoere piraatjes en mooie unicorns, voor ieder wat wils in de klas. De templates heb ik zelf gemaakt en kun je eenvoudig zelf uitprinten en opplakken.

Op mijn instagrama-ccount vind je een leuke video van hoe ik ze gemaakt heb.

Wat heb je nodig:
Grünten kruidkoekjes
Gekleurd papier naar keuze (bijv. Hema of Action)
Schaar
Plakband
Oogstickers met wiebeloogjes (Hema)
Printable unicorn
Printable piraat

Zo maak je ze:
Knip de vellen gekleurd papier door de helft. Verpak in elke helft een kruidkoekje en plak netjes dicht met plakband. Ik heb gekozen voor gele piraatjes en roze unicorns, maar je kunt zelf kiezen welke kleur je leuk vindt. Knip de piratenhoedjes, ooglapjes en unicornhoorns uit en plak ze samen met de oogstickers op de pakketjes. 

Dit artikel is een samenwerking met Grünten, meer informatie hierover lees je in mijn disclaimer.

Reacties

  1. Nienke Zamouri - Zwaan1 december 2022 om 12:08

    Geweldig leuk! Hoe kom je aan de wimpers van de unicorn?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire recepten