Kersthapje voor school: rendierkaasjes

 Op pinterest kom je altijd zoveel leuke dingen tegen. Zo zag ik muisjes van puntjes la vache qui rit en ik dacht, daar kun je ook een rendiertje van maken! Ik legde ze op een crackertje (Verkade Shuttles) en zo heb je een ideaal hapje voor kerstdiner of kerstontbijt op school. In het midden zet ik nog een schaal met crackertjes (want 1 zo'n kaasje is wat veel voor 1 crackertje), mesje erbij en ze kunnen zelf smeren.

Voor de pretzels gebruik ik de Chio Party Mix, daarin zitten pretzels of pretzelsticks. Oogjes kun je tegenwoordig van dr Oetker vinden in veel supermarkten en anders online bij bijv. Bouwhuis. 

Ingredi├źnten:
La vache qui rit smeerkaaspuntjes
Rode M&M's
Snoepoogjes
Pretzels of Pretzelsticks
Verkade Shuttles

Bereiding:
Leg de crackers neer en doe op ieder crackertje een kaaspuntje.
Steek er pretzels of pretzelsticks in als gewei, plak er oogjes en een rood neusje op en klaar!

Reacties

Populaire recepten